Brrka 226 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan E sto jeste, jeste i iz tog razloga motor pocetkom juna zajedno sa caletom i kevom ide na jednu turisticku turu kroz Bosnu i Crnu Goru a mozda i malo dalje, zavisi kako put navede. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan E sto jeste, jeste i iz tog razloga motor pocetkom juna zajedno sa caletom i kevom ide na jednu turisticku turu kroz Bosnu i Crnu Goru a mozda i malo dalje, zavisi kako put navede. ;D Pa upravo ti i zato i kazem. bas zato sto nije R ne treba ga toliko obarati vec spustiti teziste telom. Mala diskusija Brrko ne moj da se ljutis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan covek je dosao na stazu da se provoza pa onda da se slika tad i jeste poenta da ga obori sto vise a ne da sto brze i bezbednije prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan E sto jeste, jeste i iz tog razloga motor pocetkom juna zajedno sa caletom i kevom ide na jednu turisticku turu kroz Bosnu i Crnu Goru a mozda i malo dalje, zavisi kako put navede. ;D Pa upravo ti i zato i kazem. bas zato sto nije R ne treba ga toliko obarati vec spustiti teziste telom. Mala diskusija Brrko ne moj da se ljutis. Nema ljutnje, prihvatam sve dobronamerne kritike i diskusije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 28, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan covek je dosao na stazu da se provoza pa onda da se slika tad i jeste poenta da ga obori sto vise a ne da sto brze i bezbednije prodje Ne, poenta na stazi je da ga pravilno oboris (sto vise) i ujedno prodjes sto brze (pri tome ces nauciti mnogo dobrih stvari kao npr. izostrena kontrola gasa i dobar balans) i da to savladas da mozes podsvjesno primjeniti na svaku krivinu. Sta ti znaci sto si oborio do koske osim da te neko slika? Realno tako nista ne iskoristis od staze i dzabe si tamo. Na stazi se rade dvije stvari: vjezbaju tehnike i (poslije dosta toga) jure sekunde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, onda izvinjenje za tebe HoochieMan...vodi druga na kurs ;D ;D Ja sam prodao motor ovih dana, pa dok ne upadne novi...nisam u mogucnosti da dodjem da ispratim tvoju voznju i uputim u neke stvari. Kao sto rece Evil...na stazi se ne gleda prednja, ali u brzoj voznji ona uvek ide do kraja..pogotovo sto se voze neki drugi pritisci. Na stazi i jurenju sekundi se gleda po gumi kakvo je ogibljenje (potrazite po internetu citanje guma od Dave Moss-a), kao i gde vozac otvara gas (naravno za one koji imaju senzore i data citanje, ovo je nepotrebno)..tako da se mogu vrsiti neke korekcije. A ovo da je poenta da se obori sto vise, a ne sigurnije..ne bih komentarisao..bez ljutnje :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci izlazak na Ada Huju? Kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vikend će izgleda biti kišovit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sutra meteorologija i raspored na stazi dozvole, otići ću pre podne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 410 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uspeo da doteram prednju do kraja,sto je ne bitno jer u 2 krivine pravim kostantne greske i takodje bi voleo da mi neko od vas,kompetentan za ovu vrstu voznje sugerise na gresku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na ulici oborena i prednja do kraja. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Danas na ulici oborena i prednja do kraja. ;D ;D ;D Svaka ti DALA.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Iz tvojih usta u Bozije usi ;D ;D ;D Ali sada kada sam neke stvari dokazao i shvatio vracamo se svakodnevnom zivotu i voznji a u toku sledece nedelje nadam se novom izlasku na Huju sa novom zadnjom gumom i nadam se da ce biti vise nas pa da mozemo da razmenjujemo iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan +1 Kengur Pa da ti objasnim kako to treba da se radi i izgleda... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, voljan sam da naucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Na stazi se rade dvije stvari: vjezbaju tehnike i (poslije dosta toga) jure sekunde. Tacno tako. Nemojte se zamajavati sa tim glupostima oko deranja prednjeg tocka. Najbitnije ti je da na stazi vezbas ulaz u krivinu, apex, izlaz, kocenje itd. U svakoj sesiji vezbas samo po jedan deo. Recimo vezvas kocenje pred prvom krivinom i u svakom krugu kocis sve kasnije dokle god si siguran, u sledecoj sesiji vezbas recimo polozaj tela, u sledecoj opet nesto drugo, itd. Ceo zivot nesto vezbamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sutra meteorologija i raspored na stazi dozvole, otići ću pre podne... Bio, lepo izvozao krugove. Sledeći put za desetak dana, taman da napravim pauzu, već me dole smatraju delom inventara Lepo je što svakim novim izlaskom nešto popravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Jun 1, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Isčitah sve od početka po ovoj kiši. Bio na Beranovcu, 350 km po lokalnim krivudavim putevima, mnogo ispraksovo posle kurseva. Spreman za pistu, čekam Lazu ili nekog ko je voljan da me prihvati i malo poduči. Prvi lep dan slobodan i raspoložen pa ako je neko voljan da idemo tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i na mene ako se prolepsa ove nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan NEDELJA?????? drugar i ja smo sa sm-ovima na adi huji u nedelju..... pa dodjite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Koje vreme? Mora da se odgleda Moto GP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Jun 4, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Teško ja u nedelju, mora vozim svoju Gospođu da nadokadim što je ne vodah u Beranovac. Svaki drugi dan odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja u nedelju ako moze. . samo recite tacno vreme . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Mene u nedelju nema, nije jos uvek stigla zadnja guma a ovaj je pokidana do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 410 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu mozda kao posmatrac da dodjem u ned,motorin mi je na servisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...