rboban 1039 Napisano April 22, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka ipak 42.9sm znaci malo ispod 43........ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan jel moze grubo objasnjenje kako se dolazi do staze? iz centra BG-a recimo....posto znam otprilike gde se nalazi.....hvala poz Ako znaš gdje se nalazi Uradi sam robna kuća, onda znaš i gdje je staza... Pravac kretanja je isti, samo što se za stazu skreće desno prije nego se dođe do skretanja na lijevo za uradi sam... EDIT: zamijenih skretanja, pa sad ispravih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano April 22, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka ipak 42.9sm znaci malo ispod 43........ ;D Dacu ti ja moj motor kad dodjem pa im ocitaj lekciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan jel cena i dalje 1000din ceo dan, za izuzetkom sklanjanja kad se vozi karting? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan jel cena i dalje 1000din ceo dan, za izuzetkom sklanjanja kad se vozi karting? jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 22, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za par sati (2-3 sata) po 500 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo neki datum od nedelje.. Oce i Daki da se skupimo pa da dobijemo popust na gomilu..500 din su tri kafe na omv-u!?! Jos kad bi i cika Laza bio snama.. Udri Lazo neki datum necemo ti nista.. samo moze kompenzacija u cevapima ili vec nekoj krmetini npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan hvala za info...vidjaz na stazi ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Od sledece nedelje jedno popodne, obavezno moramo da overimo stazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 22, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vidjecemo, ne vjerujem da cu moci sledece nedjelje ali javicu. Ali zato sedmicu kasnije... o da ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ;D izaberi dan kad mozes turi datum pa se gledamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 928 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 'el bi smeo i ja sa svojom kamilicom da dodjem dprobam? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 22, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan @ Vlajko: Nema brige, uvijek ja okacim obavjestenje kada sam tamo @ Hacky: Naravno, uzivaces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 22, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem, pratim temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem, pratim temu! takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi neko hteo u nedelju (25.4) u neko doba oko podne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ukoliko vremenski uslovi ne diktiraju drugacije, ja bih dosao u nedelju, sa jos 1-3 motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da su promasili na vremenskoj prognozi... Ako bude suvo ja sam tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koja je tacna duzina staze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 24, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nesto preko 900 metara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Probao bih i ja neki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan bio danas popdne, nije bilo nikog... nisam znao da me ocekuje onaj off road pri prilazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biće lepo vreme sutra- prekosutra, skočio bih posle posla na sat dva. Ako bi neko da se pridruži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio na ovoj stazi..a vidim ni kinta nije neka...te kad se bude islo...moram da dodjem malo da pokupim repere :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano April 25, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Milane posto si mi najblizi sa godinama moj si favorit ;D GO GO MILANE/!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...