Evil_Zo 9 Napisano Octobar 8, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jesi mislio za stazu ili za fotoaparat? ;D Hvala na komplimentu, drago mi je da ti se svidjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na tvoje umece Moracu da skinem copavu vidis da mi smeta (koliko je blizu asfalta) ne da mi da oborim skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi ti bilo ipak malo previse kad bi otisao "preko" copave.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 8, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na tvoje umece Pa zato te i pitam koje? posto se fotografijom bavim relativno od skoro, a ovo drugo mi je struka Moracu da skinem copavu vidis da mi smeta (koliko je blizu asfalta) ne da mi da oborim skroz Nista se ne boj, prvo struzu fudasteri (*danger zone zbog guma) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na tvoje umece Moracu da skinem copavu vidis da mi smeta (koliko je blizu asfalta) ne da mi da oborim skroz Bolje neka ostane mozda ti nedaj boze spasi levi top ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na tvoje umece Moracu da skinem copavu vidis da mi smeta (koliko je blizu asfalta) ne da mi da oborim skroz Bolje neka ostane mozda ti nedaj boze spasi levi top ! Zastitu za top sam smislio i sutra je pravim a moracu da dodjem kod tebe na casove za tockiranje i vagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih danasnjih: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci ulazite u ritam staze. Zao mi je sto nisam mogao da dodjem da dobijem i ja neku ovako lepu fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 9, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ma napravicemo, nemoj da brines Jedino ne znam kako ja da dobijem ovakvu fotku, moracu da cimam Gremlina ili Mikku da dodju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma napravicemo, nemoj da brines Jedino ne znam kako ja da dobijem ovakvu fotku, moracu da cimam Gremlina ili Mikku da dodju Pa ja cu da te uslikam sa tvjom opremom naravno a ti posle obradjuj bice odlicno veruj mi nego jel mozemo mi za ovu fotku da trazimo neke pare od inteze? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bravooo! I kad je novo okupljanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Hoću i ja da provozam po stazi malo, dosadio mi mišeluk, jako su dugački pravci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 11, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Na Miseluku je i asfalt mnoooogo los :-\ Odje je vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sledece novo okupljanje cim se prolepsa vreme do tada :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan ok, ajd javite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Momci i devojke sta mislite da odemo malo do staze u Cetvrtak. Rekli da ce biti 20 stepeni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 21, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sjutra u nekom silnom poslu i nema sanse da mogu da vozim, ali ako budete dolazili javite, mozda stignem da za cas uslikam koju fotografiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan moj čovek bi išao sutra na Adu Huju, pa pita da li još ko ide i u koje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da smo na stazi posle 13h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 21, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da smo na stazi posle 13h Ajde napisi post ujutro kada krenes da znam da li sigurno dolazite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEZ 58 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Amsterdam Motocikl: SUZUKI gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ej, drugari! Ja sam novi na forumu, ali se fizički već poznajemo (bar s nekima od vas) Voleo bih da vam se priključim sutra na stazi, ali ne verujem da ću moći pre 14.30 - 15.00h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vazi obavesticu vas sutra ujutru da li dolazimo 100%. WEZ cekamo te na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan VIKEND?????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 22, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend kisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iskrsle su neke ne odlozne poslovne obaveze tako da danas nema nista od voznje bar sto se tice menei i rbobana :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...