dvlns 14229 Napisano Mart 23, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne od danas. Gde je? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 691 Napisano Mart 31, 2017 Zainteresovan, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Namuci se sa kacenjem slike samo tako. Evo je. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14229 Napisano Mart 31, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj skroz levo mi poznat nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Cuveni Nebojsa ZERO. Stalna postavka na Navaku sa cbr900rr ...do prosle godine kad je pao i odlucio da pauzira malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super, ja se nauživao, milina gledati momke kako voze, a i ja dobio priliku da osetim adrenalin, (hvala FreeBirdu onoliko). Još kad otvore "karburator" kafe gore.. ihhaaj... Žao mi je samo što sam otišao pre kraja, da bar pomognem pri utovaru motora na kombE.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ma jaki smo mi ko konji... A za navak imas masinu kod nas. Ponuda vazi i dalje i ocekujemo da 23.04 vozimo zajedno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14229 Napisano Mart 31, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne njemu masinu oce da raskanta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 31, 2017 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari..vidimo se na Navaku,dolazim kao posmatrac ili da isteram skuter,verovatno bi oborio svoj rekord,xexe... Kad dolazite na Huju javite se da dodjem da gledam i popijemo nesto..blizu sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14229 Napisano Mart 31, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi Spajk? Gde je Honda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jaki smo mi ko konji... A za navak imas masinu kod nas. Ponuda vazi i dalje i ocekujemo da 23.04 vozimo zajedno Puno hvala, dolazim svakako da vas gledam, da naučm nesto Ne njemu masinu oce da raskanta Pršte plastike na sve strane kad ja vozim :) ( ili klizam po asfaltu) Dakle, luda zabava nas očekuje 23. aprilia 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14229 Napisano Mart 31, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šone druže zabava je zagarantovana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 31, 2017 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi Spajk? Gde je Honda? Prodao sam pre puta...sad jurim nesto jeftino da vozim po Navaku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14229 Napisano Mart 31, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze i skuter. Vidimo se 23.? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 2, 2017 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze i skuter. Vidimo se 23.? Dolazimm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 2, 2017 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ma jaki smo mi ko konji... A za navak imas masinu kod nas. Ponuda vazi i dalje i ocekujemo da 23.04 vozimo zajedno Puno hvala, dolazim svakako da vas gledam, da naučm nesto Ne njemu masinu oce da raskanta Pršte plastike na sve strane kad ja vozim :) ( ili klizam po asfaltu) Dakle, luda zabava nas očekuje 23. aprilia Jurim te od 2014,stizem na S ovima a bezis mi na ona dva pravca..onda se se setim da vozis 900 pa se tesim..xaxa.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano April 2, 2017 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan .99Ma jaki smo mi ko konji... A za navak imas masinu kod nas. Ponuda vazi i dalje i ocekujemo da 23.04 vozimo zajedno Puno hvala, dolazim svakako da vas gledam, da naučm nesto Ne njemu masinu oce da raskanta Pršte plastike na sve strane kad ja vozim :) ( ili klizam po asfaltu) Dakle, luda zabava nas očekuje 23. aprilia Jurim te od 2014,stizem na S ovima a bezis mi na ona dva pravca..onda se se setim da vozis 900 pa se tesim..xaxa.. Nešto si imao problem sa motorom preko 11 hiljada obrtaja, čini mi se, inače bi me ostavio daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 5, 2017 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Da to jednom na R6,na ovom tandercetu nisam imao drugu brzinu..kad je motor ok onda fale dve loptice.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 11, 2017 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Danas prepodne se vezbalo,doduse na 4 mala tocka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Maj 11, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo cujem da je staza renovirana. Presvucena je cela staza. Promenjni ivicnjaci.... Je li neko bio i probao sada stazu? Kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Maj 18, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Cena je sada 2500din... Poskupelo 5x... Po meni kretenizam... Lepo odes na navak i vozis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Maj 18, 2017 Drug član, 1124 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Promenili se zakupci,druga prica skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 19, 2017 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Koja budalastina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Maj 19, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan To Alvirovici uzeli pa tjeraju na navak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Maj 20, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Tako je ! Novi vlasnici,novi kartinzi ! Kartinzi ojacani ,kompletinari u stitnike,kao tenkici ! Mnogo su sporiji od prethodnik ! Imitiraju autokomerc ,1200 je voznja kartinga i moras da kupis potkapu ! Za motore tek kretenizam,moras da platis ceo dan a mozes da vozis samo kada nema nikoga da vozi karting . Znaci napravis dva kruga,neko dodje da vozi .... masu da ides na hladjenje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...