radeyamaha 148 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično možda je moglo nešto da se kaže o cenama odnosno troškovima na tom putovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Januar 15, 2015 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan ovo je pio pokušaj pisanja , a u sledećem ću staviti sve detalje vezano za troškove, razdaljine,.... sve ono što može drugima da posluži prilikom planiranja svog putovanja. pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GreenyHD 4 Napisano Januar 31, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: Harley Davidson FXDB + FXDL Prijavi odgovor kao problematičan Dobro i jednostavno za sve one koji se plaše prometa i gužve po cestama u Rimu, neka budu bez brige jer Rimljani poštuju sve u prometu na 2 točka Čekam tvoje ostale objave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 31, 2015 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Fin putopis, jedna lepa i lagana voznja, bez nametanja tempa, brojanja kilometara, zurbe... P.S. Mali dobronameran savet - investiraj u neki bolji foto aparat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ujkaalbert 28 Napisano Februar 1, 2015 U prolazu, 77 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Februar 1, 2015 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan ma nije problem do fotoaparata nego kad sam stavljao slike program ih nekako cudno razvuce, a i to ce vremenom da se rijesi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucko1 26 Napisano Februar 4, 2015 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa destinacija ,nego da nisi slikao fiksnim telefonom slucajno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Februar 5, 2015 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaah ma nije problem do fotoaparata nego programa za obradu slika, ali moracu kupiti i mobilni tel da ne slikam fiksnim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 15, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Lepa destinacija i super putopis. Sve pohvale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Februar 15, 2015 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Puna podrska ina voznj i na putopisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno bez puno detalja slike sve govore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Februar 16, 2015 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan e čestitam komšo. reci mi koliko košta ovaj trajekt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Februar 16, 2015 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve zavisi od vremena kad ides, a od 20 juna pa do 20 avgusta kad je sezona tad je puno skuplji . Ako ides prije prije ili poslije ovog datuma bude oko 80-90e motor i jedna osoba a u sezoni oko 120-130e u jednom pravcu . Mislim da nije lose ici od Zadra do Ankone obici tamo sto se ima i vratiti okolo, malo vise je dana al se moze bas svasta vidjeti.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa.ventil 18 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Cacak Motocikl: gsx-r 600 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. I posle kažu da sa malom kubukažom ne može daleko. Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Februar 17, 2015 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam uživao čitajći. Odlične su i fotografije. Putopis onakav kakav volim da pročitam, jasan, nenametljiv i kratak. Jedva čekam sledeći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 19, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Vatikan kolko sam video po slikama ste samo obisli okolo, po trgu. Pravo bogatstvo je kad se udje unutra, riznica svega sto je crkva tokom vekova "pribavila", zlatni zivovi, podovi, prostorije pune blaga iz Egipta, Grcke, Azije i na kraju Sikstinska kapela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Februar 19, 2015 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa tobom i u to ne sumnjam , ja sam opisao svoje viđenje na prvi pogled i to sa opisao. Nema sumnje da je "pribavljeno" sve i svašta ali mene to nije bas zanimalo, a Sikstinska kapela je prica za sebe .pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...