Dzony93 368 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Posto juce devojka kupila motor, decko koji ga je prodao reko je da ima blokadu na variomatu. Gde je ta blokada, znam samo da treba da bude prstence neko, ali kako da je skinem . Jos bolje ako neko ima sliku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Januar 13, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan U sustini lako je skinuti tu blokadu,problem je ako nemas odgovarajuci alat.A od alata ti je potreban blokator radilice ili jos jednostavnije pneumatski odvijac.Skines prvo deklo variomatskog prenosa (ono sto je na njemu kurbla) zatim odvrnes maticu na variomatu(sa leve strane) kada poskidas sve drangulije sto drzi ta matica dolazis do kaisa,skines i njega na osovini ces videti matalni prsten(to je ta blokada) njega skines i sve vratis obrnutim redom i zavrsen posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan MA znam sve delove na njemu, samo me zanima taj prsten kako da skinem, nigde nisam naleteo na netu gde se tacno nalazi. HVala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Januar 13, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad znas pa prioni na posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Januar 13, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koliko on uopste ima blokada? Ja sam ga kupio novog, skinuta je jedna blokada u servisu nako 2 hiljade km i sada je max brzina malo ispod 70km/h. Znam da moze da ide i 80 pa kontam da ima jos blokada negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan na auspuhu imas na samoj grani imas ,, slepo crevo`` otkacis to crevo , i na grani izeces i zavaris tu.2. Na varijatoru prsten . 3. Trebalo bi da ima na samom izlazi iz cilindra tj na ulazu u granu konusno suzenje ili malo parce metala koje se turpijom skine. Ovaj motorcic sto je ona uzela je uvezen iz CH pa je limitiran na 50km/h danas cu da skine tu blokadu na varijatoru, cim saberem alat iz garaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Januar 13, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bio fabricki na 45km/h. Mada necu skidati ostale blokade mislim za tih 10-15km/h sacuvacu masinu. E sad gde su oni skinuli blokadu nemam pojma verovatno na varijatoru samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...