Djole Rs 291 Napisano Januar 12, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Postao sam vlasnik ove prelepe kawe,u pitanju zx6r 2002 reg na 25Kw uvezen iz Svajcarske....eto malo da se pohvalim Dobro su dosli svi komentari... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Lep:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Januar 13, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorče nek te dugo i valjano služi! P.S. Samo promeni boju nalepnica nekako su mi bljak,sem ako baš ne voliš roze boju. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Uopste sablon nalepnica je los. I sudeci po felnama je bio ceo motor u onoj zuto crnoj varijanti, jednoj od najlepsi. Steta sto je farbanjem malo zasran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan lep lep... nego, skidas blokadu il ostavljas? il si vec skinuo? uostalom, kako je blokiran na tih 25 kW i jel zeznuto skinuti blokadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 13, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno i nema blokadu samo tako stoji u saobracajnoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Januar 14, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ima blokadu,i za sad necu da diram nista.....koliko sam upoznat sa time,kao blokadu ima neke sajbnice koje smanjuju prolazak smese goriva i vazduha u cilindre....sto se nalepnica tice,za sad ce da ostane tako,posle cemo da vidimo....Hvala svima....naravno svi komentari kritike i sl su dobro dosli... PS:Ja sam prvi vlasnik u Srbiji,tjst ja sam je uvezao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Januar 15, 2015 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno su motori iz švicarske priča za sebe po pitanju očuvanosti. sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan jesi raspolozen za otkrivanje i finansijskih detalja? ako mozes, kazi koliko te izasao motor ''za na drum''? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Januar 16, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan 1500franaka(1475e) je kostao tamo motor....a trazio je 2800fr(2755e) tu je nastupilo moje umece sa cenkanjem :......one je jos registrovan na SVajcarske table...a carina bi me iznela negde oko 300e plus registracija.....ali carinicu ga cim prodam apriliu zbog situacije u kojoj se nalazi nasa zemlja pa i ja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahahahahaha, bravo kralju... moze on da trazi kolko oce, ti znas kolko imas da mu das... puno km ti zelim sa svojim motorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Januar 16, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mu kazes.....''Serbisen no mani'' i on pristaje,u mom slucaju ona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Januar 18, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Januar 18, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan evo ga i video 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Januar 19, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite,koje boje trakice na felnama da stavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 19, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nijedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 19, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedne vec uradi u nalepnice u boji felni i skini te jezive 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Februar 10, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Sta dosada cini od coveka....izguglao sam na netu da kod moje kawe ima blokada preko nekih sajbnica.....razumem se u mehaniku,dovoljno je reci da sam vozio apriliu rs 125....ali to je drugacije,umem i da nastalujem i sve,a sad pitanje je: Kad skinem ove sajbnice (ili kako god se vec zovu) da i treba da stelujem karbove?To nije pisalo na ovim sajtovima pa molim one koji se razumeju da pomognu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 10, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da treba i ja koji to znam (da treba), ne znam to da odradim kako bog zapovijeda, pa cijenim da je najbolje da odneses majstoru. Inace super izgleda i radi, a i nije nesto ni skup bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Februar 13, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan evo neki amaterski snimci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Februar 17, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima da proda alat za sihronizaciju karbova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 17, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan imas na snizenju u Louis-u, komplet 4 sata 80eur, extra povoljno link: SYNCHRONTESTER ROTHEWALD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Februar 17, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Aha,znam za to,ali bih ja nesto polovno i jeftinije......mislio sam da bih mogao sam da naucim kao sto sam i sve do sad sam radio,jer kod nas ne sme se imati poverenja u majstore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
schvaba70 0 Napisano Mart 17, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR800 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si uspeo da registrujes Kawasaki iz Svajcarske sa blokadom. Ja sam za novu godinu uvezao Hondu VFR800 iz Svajcarske. U saobracajnoj pise snaga 36 kW a po katalogu je 78 kW. Nedavno sam poceo postupak Homologacije (da bih mogao da ga registrujem). Ljudi iz institura Vinca su pregledali motor i napravili zapisnik i uz to su mi trazili potvrdu proizvodjaca - izdaje Delta auto kao zastupnik Honde (uzgred receno ta potvrda kosta 12.000 dinara). E sada se javio problem jer u potvrdi iz Honde pise da motor ima 78 kW a u saobracajnoj 36 kW. Ovi iz Vince se cude zbog te razlike i kazu da ce morati da konsultuju ljude iz agencije za bezbednost saobracaja (koja i treba da izda tu potvrdu o homologaciji). Ako neko ima iskustva sa ovom problematikom, neka napise koju rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...