Jump to content

Moto Zajednica

Kako spakovati yamahu aerox u auto? ??

Recommended Posts

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Sutra idem devojci da uzimam skuter, posto je ledeno a nemam prikolicu planiram autom ... Skuter je yamaha aerox, i planiram da ga stavim u gepek od dustera, Gepek ima mesta samo me brine visina. Jel imate neki predlog da li da ga rasklopim i ispustim sve tecnosti pa na bok ili kako vec da ga upakujem 0zbunjen.gif . Jos bolje bi bilo ako bi neko imao visinu da mi izmeri pre nego sto odem sutra ujutru . HVala svima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

ako si vec resio da uzmes tog aeroxa,nek ti posalje kurirskom sluzbom,postarina ce biti oko 3-4 crvene,manja muka nego da ispustas ulje,benzin ,da rasklapas itd

• Podržavam 1

Sad mi laknulo . Imam osecaj da bi mogo ovog sparka da spakujem u gepek 1lol.gif

Malopre bas prevezo iz jednog sela u drugo frezu, ona komotno stala . MAda me samo plasi visina

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

pre mesec dana smo ga upakovali u megan :lol:

josh jedan je kupovao devojci aeroxa :lol: :lol: :lol:

evo ne vidi se najbolje al je ubachen

55e81acbf7a9df0e970b939e0bdcd76083742ddf982591db.jpg2076b2349c3a35652ff45140b81bee6b217a92f0bf3d1686.jpg

• Zainteresovan, 503 postova

Poobaraj sedista, povadi sve gluposti, stavi najlon preko tapacirunga. isprazni gorivo, ulje za toliko nece iscuriti ako je motor ispravan.

Kupi široke trake za zatezanje tereta (wobi house ili tako negde) Uguraj motor unatraske. Uspravi skuter maksimalno do krova. Vezi traku oko necega sto je na motoru sigurno a visoko je (nosac amortizera, rukohvati za suvozača). Traku provuci kroz vrata - ne boj se nista, gumu dihtunga vrata nećeš oštetiti. Dobro zategni i veži za nosač na krovu. Kroz vrata a ne kroz prozor, pošto kada ih zatvoriš ona će još dodatno zategnuti traku. Isto to uradi i sa druge strane. Motor treba da je razapet sa obe strane. najbolje bi bilo da ga vežeš na krovu što je moguće više napred. Spusti gepek sto vise, veži ga (pazi kada vezuješ gepek da ne polomiš polugu brisača). Ako se ne vidi zadnja tablica, a ako je u onim nosacima odakle se lako skida zalepi je na branik dvostruko lepljivom trakom (da te panduri ne bi zajebavali). Obavezno okaci trougao ili crvenu traku oko tocka koji viri napolje.

pre mesec dana smo ga upakovali u megan :lol:

josh jedan je kupovao devojci aeroxa :lol: :lol: :lol:

evo ne vidi se najbolje al je ubachen

55e81acbf7a9df0e970b939e0bdcd76083742ddf982591db.jpg2076b2349c3a35652ff45140b81bee6b217a92f0bf3d1686.jpg

Razmisljao sam isto meganom kao tvojim da idem . Samo su mi gume malo katastrofa za taj put, nebi rizikovao :D Ste ga rasturali??

• Svrati ponekad, 162 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZXR 750

Ja bih jos ubacio i nekoliko starih peskira, cebence, ili neke stare krpe da amortizuju i da se ne ogrebu ni motor ni auto.

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

jok, djuture u gepek, oborena sedishta. ne mozhesh da zatvorish gepek, fali 5cm.. al samo gas i grejanje na max :D

EEeeeee brate sad mi stvarno laknulo. Bice gospodjica obavestena da ponese duseke, jastuke, cebice ... ( Nadam se samo da gospodin ,,tast`` ne pomisli da idemo na ,, piknik`` 1lol.gif ) 1lol.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650 S

Funky oko sokolovo :) Cisto da potvrdim pricu, ja sam vlasnik gospodjice koja je dobla aerox :D

A Dzoni za tebe predlog, obavezno sal I kapa, ili ako Charlie moze da nadje sliku, neka pokaze alternativu :D

• Podržavam 1

A ja zamalo da zaglavim na put sutra sa gosn. Tatom 1lol.gif

Hvala ljudi, ( i tebi charli oraspolozio si me za desetku 1lol.gif ), kacim slike ako se pazari sokocalo, i kako je spakovano

• U prolazu, 91 postova

To je ta fotka :D

Jos jedna stvar Dzony, nas troje je nekako zguzilo motor u gepek, nije islo lako, ali zato je izvlacenje islo kao po loju :)

e,da nezaboravim da napomenem,mozda ti bude zanimljivo.

Ja pre par godina isao da kupim skuter,preko oglasa,sednemo u kombi kum i ja i zapalimo,pogledamo,dogovorimo se,platimo,natovarimo sve ok.Skuter legalan,ima papire,sve legalno,ja gledao brojeve i na sasiji i na motoru.

U povratku nas zaustavi policija,redovna kontrola,bla bla,sta ima pozadi,kazem skuter.Ok,otvori da pogledamo i daj papire od skutera.Izvadim saobracajnu(skuter je bio 50ccm i trajno registrovan,kupljen u NS,tablice bile Jagodina),kaze plavac,daj kupoprodajni,kazem mu odakle mi bre,otisli smo u nedelju popodne oko 6h,sve i da hocu gde da ga napravim.Nemam pojma od koga sam ga kupio,kad sam video coveka prvi put u zivotu,znam samo adresu i ime.I tu pocinje zabava,hteli su prvo da ga oduzmu,kao mozda je ukraden,ovo ono,uglavnom ostali smo dobra 2 sata da raspravljamo i pusti nas na kraju kad su proverili kod vlasnika iz saobracajne kome je prodao,pa tako redom sve do ovog iz NS koji je potvrdio da nam je prodao skuter pre 3 sata.Da je ovaj rekao nisu mi dali pare,odosmo mi na malo duzi informativni na pravdi boga,a skuter oduzet.

Poenta pisanja je da obavezno napravis bilo kakav papir(ako neplaniras da radis kupoprodajni i prevod)sa podatcima coveka kome budes dao pare za skuter i ako jeste i ako nije on vlasnik iz saobracajne.Napises da si tad i tad tom i tom dao toliko novca za to i to on se potpise i upises njegove podatke iz licne karte.

• U prolazu, 91 postova

Slazem se , meni za malo da ne daju papire u NS-u, imaju neko gospodsko radno vreme, jedva namolih matorog alkosa uz cascavanje na kome je on insistirao da mi uradi papire... Upravo je to bila poenta, sta da ja njima pametno kazem kada me zaustave..? Znate ja malo kupio motor, ali nemam cime to da vam to i dokazem osim sto mi je prazan novcanik..

U potpunosti se slazem,zato sam i podelio sa vama,da neko mladji nebi prosao kroz to i ucio se na svojim greskama kao ja.

Meni je tad bilo bitno samo da ga kupim i donesem kuci,ostalo me nije puno zanimalo,jer nisam puno ni razmisljao,tj nikako :lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja