GuybT 290 Napisano Januar 9, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Došlo hladno vreme, sneg, led, kiša, pa sam odložio skuter "da prezimi". Kako sam nov u ovom svetu, molio bih za par saveta, a istovremeno možete da podelite i svoja iskustva, kontam da ova tema može da bude korisna mnogima. Imam garažu i skuter stoji pod ciradom. Upalim ga jednom u dve nedelje, a ako vreme dozvoljava i provozam ga oko 10km. E sad, čitam levo desno da treba da se stavlja neka krpica u auspuh, pa neko kaže da ne treba da se pali uopšte itd. Kako je najpravilnije čuvati i održavati skuter preko zime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Januar 9, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Parkiras u garazu, aku na punjenje, gume na propisan pritisak ( moz i malo vise ), nemas nikakva ispustanja tecnosti samo proveri nivo i jacinu antifriza, moze i ne mora prekrivka i to ti je to. Kad prodje zima tj pozelis sesti i vozati, opet aku na punjenje, montiraj i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4310 Napisano Januar 9, 2015 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavim nauljene krpice i auspuhe. Kažu da nedozvoljavaju da vlaga prolazi u njih. Možda nije tačno,ne verujem da šteti,a ne košta me ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Januar 9, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan možeš da mu doliješ malo tečne kompresije, hoće da ispari preko zime kroz auspuh. Ali ako zapušiš rupu, onda će manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Januar 9, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje je da koristiš ovaj čep http://motobikeshop.rs/product/cep-za-auspuh-ariete-fi-19-38_ar10901.aspx original je original 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...