Jimmy LaLa 228 Napisano Januar 10, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i tebi ali posebno Jeci, ne bi svaka pristala na takav odmor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Januar 10, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Страва... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8216 Napisano Januar 10, 2015 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sa velikim zadovoljstvom sam ispratio vas putopis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Januar 10, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Januar 11, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Januar 11, 2015 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan slike su super, a tekst navodi da se obidje albanija. svaka cast na prezentaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Januar 11, 2015 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da Vam se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Januar 11, 2015 (promenjeno) Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan slike su super, a tekst navodi da se obidje albanija. svaka cast na prezentaciji Sto se Albanije tice,naveo sam u tekstu ali evo ponavljam. Tek od Valone je pravo uzivanje,dakle prvih 200km od ulaska iz pravca Ulcinja je dosadno,silni pravci i nema preteranog uzivanja. Da li je neko isao ka Albanskom primoriju iz pravca Ohrida? Kakav je tamo put,da se npr ode do Ohrida,tamo vidi sta ima, pa preko planina spusti do Valone pa dalje trasom kojom sam ja prosao? Promenio Januar 11, 2015 član M a R k o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Januar 11, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12154 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 1308 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Vidim spreman si da budes TATA! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 13, 2015 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko isao ka Albanskom primoriju iz pravca Ohrida? Kakav je tamo put,da se npr ode do Ohrida,tamo vidi sta ima, pa preko planina spusti do Valone pa dalje trasom kojom sam ja prosao? Od Ohrida se može u Albaniju u dva pravca. Na zapad, preko Elbasana do Tirane i dalje, odličan put, dobar asfalt, krivudav. Od Elbasana može da se preseče prema autoputu između Drača i Fira. Ili južno, Pogradec, Korč, Erseke, Leskovik. Lep put, ali podloga nije baš najbolja. Od Leskovika se može levo, malo kroz Grčku pa prema Sarandeu. A može i desno pored reke, preko Permeta i Tepelene do Valone, ili do Đirokastra i Sarandea. Inače, vredi otići i do Berata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 3, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lep putopis. Kakav je raspored pumpi u Albaniji? i posto je gorivo u Albaniji? U Grckoj je oko 1,7 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Februar 12, 2015 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lep putopis. Kakav je raspored pumpi u Albaniji? i posto je gorivo u Albaniji? U Grckoj je oko 1,7 e. Pumpi ima na svakom koraku, a cena je u tom trenutku bila priblizna kao kod nas,oko 1,3e,mozda neki cent manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Februar 13, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, prelep putopis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Februar 13, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast predivne slike i prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E sad bi mogao da napišeš koju reč i o putu do Berhtesgaden.Pošto literarno prožimaš temu.Ja nemam vremena baš.A ako trebaju slike to imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Mart 28, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek sada pročitao putopis, mnogo mi se svideo i dao mi ideju za neki obilazak alJbanije. Hteo bih da te pitam koji fotoaparat ste koristili. I da još nešto umalo da zaboravim, sviđa mi se naziv putopisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike, lepo putovanje...uzivanje je bar po slikama vrhunsko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Moram Telefonski da ga podsetim ne prati temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tulumBA 11 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: SUZUKI DL650 V-strom Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke za putopis...pošto i ja imam fazera interesuje me dali si ove box štange (crash bar) pravio ili si nabavio originalne, hvala i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sve 5!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Moram Telefonski da ga podsetim ne prati temu Tu sam,malo kasnim Moracu da pokupim materijal pa da sacekam insipiraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...