Stalker81 17 Napisano Octobar 27 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Samo prednja vila I kocnice nisu originalne te su od cbr900. I cep rezervoara, retrovizori, I prednji branik. Ali je registrovan tako u austriju. Ne planiram registrovati u srbiji. Ako ipak budem, uzecu komplet prednju originalnu. Uzeo od coveka koji ima 70godina. Pored ovoga ima jos 3 Hornet 900, KTM 750 Duke, Dukati Penigel I neki BMW Enduro. Lik radi u nekom servisu za motore na Pannonia ring. Redovno odrzavao motore i su lagerisani u grejanom garazu. Sve video proverio. Motor je za malo top. Rezervoara moram prefarbati. Malo se ostetio u transportu, kad je lik kupio. Ali to je to. Istina, nije sve original, mada je motor inace top sa 15800km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Octobar 27 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam upoznat na Hornetu 2004+ ubaceno je podesavanje prednjih vila kao i bolji zadnji amortizer - meksa opruga i podesavanje rebounda osim samo preload-a na starijima. To je najveca promena. Da li je neko vozio obe da moze da kaze da li je osetna razlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Octobar 27 (promenjeno) Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje gde nabaviti alat za podesavanje zadnjeg amortizera, onaj kljunasti kljuc? Da li je to univerzalno za svaki motor i ima li ih kod nas kupiti? Pitam cisto informativno. Vidim da se ovako nesto prodaje. https://uniorteos.rs/proizvod/unior-kljuc-sa-kukom-za-motocikle-fleksibilni/ Promenio Octobar 27 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 27 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To nekad biva u alatu koji dolazi s motorom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Octobar 27 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je univerzalno, meni pozajmio drug od honde I ogdovaralo mi za yamahu. Za ostalo ne znam. A ni napraviti nije tesko ako ima primerak za kopiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Octobar 27 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 828 Napisano Octobar 28 (promenjeno) Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zapljunem Ja preuzeh na dalje mašinu od @LiMa Lep motor, lepo se vozi, upravljiv, za dve vožnje smo srasli. Iskoristih slike od kolege. Ja niti umem da slikam, niti se nešto posvećujem oko toga. Stavih H4 Nightbraker, nešto sam zeznuo, ide mi svetlo baš visoko, i zamenih sijalice pozicije, obrtometra, svetla za tablicu, za led. Ako nekom zatreba, u obrtometar idu T10 sijalice. T5 idu u lampicu indikatora pokazivača pravca. Yoshimura ozbiljno grmi. Promenio Octobar 28 član Luka9905 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...