Elektrometla 86 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan kolega pronto, hvala malo cu da bacim pogled sta ima, mozda mi se nesto ucini dobro. ja mislim da mi se bas zbog toga sto je far okrugli nista i nije do sada svidelo. inace, i moj prosek je oko 6-6,5 l... po gradu tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Januar 29, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan trebao bih da menjam prednje plocice, pa da li da stavljam nissin fabricke ili neke malo skupje/ kvalitetnije!? da li su stvarno bolje, mislim da li ima potrebem uopste? Prethodni vlasnik je na ovom mom motociklu , iz cistog hira, pre par meseci menjao plocice i opet stavio Nissin. Sto bi rekli: Tim koji dobija ne menja se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan trebao bih da menjam prednje plocice, pa da li da stavljam nissin fabricke ili neke malo skupje/ kvalitetnije!? da li su stvarno bolje, mislim da li ima potrebem uopste? Prethodni vlasnik je na ovom mom motociklu , iz cistog hira, pre par meseci menjao plocice i opet stavio Nissin. Sto bi rekli: Tim koji dobija ne menja se to sam mu i ja rekao..ne moze da promasi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Januar 29, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam mislio fabricke i onda mi u prodavnici ubacili rovca s nekim ''sinter-nesto!?'' , kao mnogo su bolje bla bla, manje im treba da se zagreju... a razlika u ceni je oko 1200din za oba diska.. mada mene mnogo lako ubediti, na sta sam sve bacio pare, a nikad iskoristio nisam Proslo leto krenuo po sprej za lanac i ne znam ni ja kako kupio cetku za ciscenje lanca. Jos kao sav srecan sad kad dodjem kuci ima se blista. Krenuo da trljam nesto mi ne ide, ne mogu uglavim, morao bih da odtegnem lanac da bi usla cetka gde treba. Na kraju opet sa cetkicom za zube. A onda jos kad sam video na kupujem-prodajem istu cetku za 500din, ja platio 2300 Nedelju dana sam gledao motor s terase, nisam imao ni za litar benzina do sl plate Uglavnom hvala i uzecu fabricke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 29, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzmeš onda Nissin sinterovane i rešio si posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan ahhaha,rovci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Moze li Hornet 600 da se provuce sa oko 5 litara gradske voznje? Penzionerska naravno. Ne moze. Ja nisam agresivan vozac pa mi trosi6.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, hocu da skinem nosac tablice sa zmigavcima (fabricko) i da stavim nesto novo. moze koja fotka vasih motora sa zadnje strane da vidim kako ste vi to resili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Februar 15, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan mene isto zanima, samo moj cbf mislim da ima iz jednog dela blatobran i nosac... ako ima neko neku ideju... valjalo bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Februar 15, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam samo metalni nosac sa svetlom za tablicu ovako nekako nemam ni jednu bolju sliku, ovih dana cu da ga odpakujem pa cu da slikam... jedino kad je mokar put suvozac moze da baci majcu ako nemam kofer, cak i mene isprska kad se vozim sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam samo tablicu iza, zlo i naopako kakav svinjac pravi. Ne po mokrom vremenu, dovoljno je samo da je malo vlažan put. Kofer uvek imam i on je vazda blatnjav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Februar 20, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan nisam bas najbolje slikao, ali mozda moze da se vidi.. na dva srava se kace sa strane direktno za plastiku ispod repa.. i kabl za migavce prolazi kroz tu plastiku, ne znam kako je kod originala, ja sam ga ovakvog pazario.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Februar 22, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da u Polo prodavnicama ima ponesto za nase motore. Nosac tablice nisam video ali imaju aftermarket vizire, amortizere, kormane, nosace za kofere, potrosne materijale ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Februar 22, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara li izduvna sa CBR 600f na Horneta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Mart 1, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege imam dobru vest: ko planira da proda Horneta da bi pazario GS-a i otisnu se na daleke pute neka se mane "corava posla". Tendencije u moto svetu se radikalno menjaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spadalo 10 Napisano Mart 5, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje masine 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ima na aliexpress-u dosta nosaca tablice, moze da se nadje nesto povoljno, ima slika i sa merama, pa ako treba da se pravi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Mart 16, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan krece lepo vreme, pa bi mogli da se provozamo i zajedno nekad od juce zagadjenje, tomaesp, jos jedan bandit i ja 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Još sl put da se k'o ljudi čujemo i bolje organizujemo, biće super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se ispricasmoo taj dan..a sad i da se lepo provozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Mart 18, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo sto se druzite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano April 2, 2015 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja prodao moje sokocalo i sad sam u potrazi za novim... nasao sam jedan interesantan hornet 2005, ali prodavac ima samo jedan kljuc. Da li hornet ima kodiran kljuc ili ne? Cuo sam pricu da hornet u leru radi na 3 cilindra, kao da bi mu zvuk podsecao na roj strsljena, a kad mu das gas pokrece i cetvrti cilindar. Da li je ovo tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano April 2, 2015 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ozbiljan sa tim pitanjem il nas malko podjebavas? 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano April 2, 2015 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ozbiljan sa tim pitanjem il nas malko podjebavas? Majke mi, ne zajebavam se, tako mi jedan sto prodaje horneta ispricao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano April 2, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan zato tomaesp na svakom semaforu proverava dzepove, mozda bandit na leru oce da opeljesi salim se , ja imam kodiran kljuc, 2006 je godiste, mislim da ima i 2005, ali nisam siguran.. i naravno uvek mora da rade sva 4, ako rade 3 nesto nije kako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...