Milan KG 34 Napisano Decembar 23, 2014 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna da mi kaze kako bih mogao da resim problem sa prednjim amortizerima na suzukiju vz 800 marauder. Definitibno su crkli. I sada ne znam dali treba da se menjaju ili mogu daa se poprave postojeci. I prednja kocnica je katastrofa. Dali bi mozda mogao da se ugradi jos jedan disk. Sobzirom da na prednjem tocku ima samo jedan jedini. Motor ima samo 9000 km. I 99 godiste je. Cudi me da su mu vec crkli amortizeri. Kada naglo kocim, desava mi se da amortizeri ulete do kraja i bukvalno udaraju tanji u deblji deo. Molim da ako neko zna da mi pomogne. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13214 Napisano Decembar 23, 2014 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme za remont prednjeg ogibljenja i kocnice. Trebaju ti dva semeringa i litar ulja (za viljusku po tvom izboru) Treba ti DOT4 kociono ulje. Demontaza vila, zamena ulja i semeringa, ciscenje kocione celjusti i takodje zamenja kocionog ulja i bices kao nov. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22547 Napisano Decembar 24, 2014 Integrisan, 9664 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Po formulaciji pitanja sudeci, prijateljski savet bi bio "Teraj u Balosavu" (servis, 3t racing)... Posao nije tezak ali zahteva alata i pred znanja pa ako si resio u svojoj reziji da ga uradis naoruzaj se istim... Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...