Jump to content

Moto Zajednica

Canon G1X

Recommended Posts

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Prodajem moj Canon G1X, jako slabo koriscen, svega par hiljada okidanja.

Perfektno ocuvan, futrola, punjac, baterija kao nova, samo 3 puta sam je punio otkad sam ga kupio, mini stativ original canon, traka za oko vrata, adapter za koriscenje filtera 58mm.

XwhYvk.jpg

Dc72Jw.jpg

yPxB0T.jpg

LDaK2j.jpg

T3TpuT.jpg

3xJItG.jpg

300e

062/230-336

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Odličan aparat, bio je moj prvi izbor ali tada je bio malo skuplji od mog fonda za kupovinu aparata pa sam pazario Nikon P7700. Vodio borbu ali nisam mogao da se uklopim nikako. Aparat je po karakteristikama bruka a verujem i da je tako u praksi. Pozzz i neka dobro posluži novog vlasnika. :zdravo:

• Podržavam 1

Aparat je zaista odlican, retko ko ga i prodaje. Ja ga zaista ne koristim ali uopste.

Imam Note 3 i kamera je vrhunska, pored toga imam i GoPro i zaista nemam namenu za Canon.

XwhYvk.jpg

Dc72Jw.jpg

yPxB0T.jpg

LDaK2j.jpg

3xJItG.jpg

T3TpuT.jpg

• Enduraš, 6398 postova
  • Motocikl: CRF300L

Dobar si kad poredis kamere Note 3 i ovakvog aparata, sto je po meni neuporedivo. Ja vec danima lomim glavu koji aparat da uzmem, bas sam bio zagrejan za ovaj, ali mi je ipak izvan budzeta, pa se odlucio na kraju za Fuji x10. Tvoj je najjeftini na oglasima, sigurno ce brzo da ode 0takoje.gif

Dobar si kad poredis kamere Note 3 i ovakvog aparata, sto je po meni neuporedivo. Ja vec danima lomim glavu koji aparat da uzmem, bas sam bio zagrejan za ovaj, ali mi je ipak izvan budzeta, pa se odlucio na kraju za Fuji x10. Tvoj je najjeftini na oglasima, sigurno ce brzo da ode 0takoje.gif

Aco sto odmah na negativu udaramo, ja sam imao i 350D i 40D i neke Nikone valjda znam koja je razlika. Note nosim uvek i lakse mi je telefonom da uhvatim momenat pre nego aparatom koji moram da izvadim iz futrole i namestim. Letos sam isao na put 1500km motorom i sve slikao telefonom i gopro kamerom jer me mrzelo da vadim aparat iz prtljaga.

• Enduraš, 6398 postova
  • Motocikl: CRF300L

Pogresno si razumeo, nije negativa, nego da neko ne pomisli da ovaj vrhunski kompakt pravi slicne slike kao mobilni telefon.

Ni priblizne.

Ali meni Note zavrsava posao. Canon sam izvadio iz futrole pre 2 nedelje a nisam ga koristio od letos.

Za druga lalajka posto smo se upoznali pre koju godinu moze sve, i popust i dogovor i odlozeno placanje ali zamena mi ne igra ulogu :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja