Milosmtt 598 Napisano Decembar 23, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj Canon G1X, jako slabo koriscen, svega par hiljada okidanja. Perfektno ocuvan, futrola, punjac, baterija kao nova, samo 3 puta sam je punio otkad sam ga kupio, mini stativ original canon, traka za oko vrata, adapter za koriscenje filtera 58mm. 300e 062/230-336 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Decembar 23, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan aparat, bio je moj prvi izbor ali tada je bio malo skuplji od mog fonda za kupovinu aparata pa sam pazario Nikon P7700. Vodio borbu ali nisam mogao da se uklopim nikako. Aparat je po karakteristikama bruka a verujem i da je tako u praksi. Pozzz i neka dobro posluži novog vlasnika. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 23, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Aparat je zaista odlican, retko ko ga i prodaje. Ja ga zaista ne koristim ali uopste. Imam Note 3 i kamera je vrhunska, pored toga imam i GoPro i zaista nemam namenu za Canon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Decembar 23, 2014 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobar si kad poredis kamere Note 3 i ovakvog aparata, sto je po meni neuporedivo. Ja vec danima lomim glavu koji aparat da uzmem, bas sam bio zagrejan za ovaj, ali mi je ipak izvan budzeta, pa se odlucio na kraju za Fuji x10. Tvoj je najjeftini na oglasima, sigurno ce brzo da ode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 23, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Dobar si kad poredis kamere Note 3 i ovakvog aparata, sto je po meni neuporedivo. Ja vec danima lomim glavu koji aparat da uzmem, bas sam bio zagrejan za ovaj, ali mi je ipak izvan budzeta, pa se odlucio na kraju za Fuji x10. Tvoj je najjeftini na oglasima, sigurno ce brzo da ode Aco sto odmah na negativu udaramo, ja sam imao i 350D i 40D i neke Nikone valjda znam koja je razlika. Note nosim uvek i lakse mi je telefonom da uhvatim momenat pre nego aparatom koji moram da izvadim iz futrole i namestim. Letos sam isao na put 1500km motorom i sve slikao telefonom i gopro kamerom jer me mrzelo da vadim aparat iz prtljaga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Decembar 23, 2014 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pogresno si razumeo, nije negativa, nego da neko ne pomisli da ovaj vrhunski kompakt pravi slicne slike kao mobilni telefon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 23, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ni priblizne. Ali meni Note zavrsava posao. Canon sam izvadio iz futrole pre 2 nedelje a nisam ga koristio od letos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 4, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Moze dogovor oko cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 4, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako moze, zanima li te zamena za Sony DSLR uz moju doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 4, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Za druga lalajka posto smo se upoznali pre koju godinu moze sve, i popust i dogovor i odlozeno placanje ali zamena mi ne igra ulogu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 6, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...