Pandur 2 Napisano Decembar 14, 2014 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima sa foruma. Ja sam bajker početnik, pa samim tim i nemam nekih sredstava za kupovinu opreme i delova za svoj motor. Zbog toga se javljam na forum u nadi da ima onih koji će mi pomoći... Želeo bih da nabavim neku cross kacigu, ali za to nemam sredstava, pa rekoh da pitam da li ima neko sa foruma ili pak poznajete nekog ko bi možda poklonio neku vrstu zaštitne opreme, prvenstveno kacigu, ili pak prodao uz neku manju novčanu nadoknadu... Znam da je kriza i da svi gledaju na neki način da zarade, ali vredi probati, možda postoji neko ko bi učinio uslugu i ko bi mi poklonio neku vrstu zaštitne opreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Promeni nick pa ce biti vece sanse da se neko javi. :-) ima ovde dobrih ljudi, nacice se nesto. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Decembar 15, 2014 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nick je zbog prezimena Pandurević, nadam se da nema nikakvih problema zbog toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 16, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan . Naravno da nema. Ima ovde dosta pandura pod raznim drugim pseudonimima. POgledaj u temi poklanjam, mozda nadjes tamo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Decembar 16, 2014 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, nadam se da je tako, pogledaću, nadam se da ću naći nešto što bi mi odgovaralo... I ako možeš da mi pošalješ link te teme "poklanjam", jer ne mogu da je nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 16, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nase kolege sa foruma nisu ubacivali stvari koje poklanjaju u ovu temu ili ja isto ne znam da nadjem. Postoji tema poklanjam: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81561-poklanjam/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Decembar 16, 2014 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da uopšte nema takva tema u kojoj svi mogu da napišu šta bi poklonili, a tema koju si mi poslao se odnosi na neke majce koje su poklonjene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Decembar 16, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan a tema koju si mi poslao se odnosi na neke majke koje su poklonjene... Msm, jes' da me moja neki put baš iznervira, al' da poklonim majku još nisam pomišljao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 16, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Decembar 16, 2014 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala što si ukazao na moju grešku, pišem sa telefona, pa mi neke reči samo izbaci a da to i ne primetim. Uglavnom, greška je ispravljena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...