aca bre 352 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast doro izdrzava motor a godina ima ........ sto se tice krivudave putanje onima kojima smeta nek odalje mapu ima da im bude prava linija samo tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veža 6 Napisano Februar 28, 2015 U prolazu, 4 postova Motocikl: ADV 1190 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!! Užitak za čitanje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Mart 3, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Klaške 7 Napisano Mart 8, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xt660z Tenere, Suzuki DRZ 400E Prijavi odgovor kao problematičan odlican putopis...i prave misli: ...I još važniji razlog. Ako je tačno da nam se u životu uvek dešava ono što i treba da nam se desi jer je to najbolje za nas, (a tačno je) onda to mora da uključuje i odlazak sa ovoga sveta – isto kao i dolazak. Iz beskraja večnosti dolazimo, u njega se vraćamo. Uzivao sam citajuci. pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 2, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Tastatura treperi pred mojim licem a ja toliko jos uvek pod utiskom pročitane priče, nešto bih napisao, neznam, jednostavno, ostao sam bez texta. Respect!!!!! s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Novembar 2, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je putopis koji svake jeseni ponovo pročitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16216 Napisano Novembar 2, 2016 Misbehave Responsibly, 1645 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Možda slika govori hiljadu reči, ali prave reči rađaju hiljade slika. Majstorski oslikana priča. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Novembar 4, 2016 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jako neobičan putopis koji zrači iskrenošću, skromnošću, duhovnošću... Hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Novembar 4, 2016 Drug član, 1123 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Lep i neobican putopis. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4302 Napisano Jun 3, 2024 Nemanja Stojanović, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna velika prednost toga što sam veći deo svog života proveo sa Peđom je što sam mogao ceo putopis da pročitam a da zapravo gledam i slušam njega kao da je ispred mene. I da ga razumem, bolje nego pre. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18319 Napisano Jun 4, 2024 Integrisan, 8446 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se mi ovom odličnom putopisu, hvala obojici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jun 4, 2024 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Tebe vratio, mene doveo prvi put... Neizmerno hvala obojici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18319 Napisano Jun 4, 2024 Integrisan, 8446 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se raspekmezim do kraja, baš mi nedostaje Peđa i naša druženja, vožnje. Jbm ti okolnosti kad nam najbolji ljudi tiho odoše preko pola sveta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Jun 4, 2024 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Jun 8, 2024 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, najjaci i najdublji putopis koji sam do sada procitao. Kakva lepota pisanja, pitkost, iskrenost i spontanost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2168 Napisano Jun 9, 2024 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ja ponovio gradivo nakon tacno 10 godina. Ponovo naklon do poda s tim da ovaj put sve napisano mnogo bolje razumijem: 1.zbog bogatijeg zivotnog iskustva (10 godina potucanja po Aziji i borbe za bolje sutra za moje najmilije i mene samog) 2. zbog cinjenice da sam i sam ispratio neke najmilije na, nadam se neki drugi bolji svijet 3.zbog iskustva stecenog na 2 tocka ukljucujuci i oporavke nakon nemilih dogadjaja na istim () Ovaj i @severian-ov putopis put-na-istok-pamir-mongolija-sibir-ka-izlasku-sunca su bili tacka na "i" u mojoj odluci da se zaljubim u 2 tocka relativno kasno. Nakon dosta godina odustajanja od druge velike adrenalinske ljubavi u mom zivotu (jer se moralo okrenuti borbi za mjesto pod ovim okrutnim suncem i trkom za parama) ponovo sam tad nasao nesto samo moje sto me ispunjava i daje snagu za svakodnevne izazove. Naravno pored najvaznijeg dijela mog zivota a to je moja porodica. U medjuvremenu (iznenada nakon ko zna koliko vremena) prije dve godine i moja najmilija je odlucila naprasno da ce da se vozi sa mnom, i pored panicnog straha od voznje koji je posjedovala i nebrojeno mnogo mojih pokusaja da je oslobodim i nagovorim. Prosle godine u dvoje sa totalno novom igrackom u dvoje "osvojeni TA i TG" i to je do sad definitivno bila najljepsa voznja koju sam ikad imao. Sve se spojilo, ona sa mnom, TA i TG vec svuda mnogo puta opisani i naravno nov motor. Hvala vam @spredrag i @severian obojici jos jedared od srca. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...