M a R k o 383 Napisano Decembar 8, 2014 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh sebi,da bacim pogled pa cu sutra polako,bez zurbe,ali ono medjutim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7347 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde treba da objasnim. Pošto se cela zapadna strana Mljeta vodi kao nacionačni park, zabranjena je svaka vrsta gradnje. To znači da ne postoji opcija da se malo “pipne” po obali jezera i da se naprave plaže. Sve mora da bude onako kako je priroda napravila. Turisti koji očekuju stepenice do mora, ležaljeke i suncobrane ovde nemaju šta da traže. Kako se nalazi mesto za kupanje? Prosto ideš asfaltnim putem oko jezera i kada vidiš stazicu koja ide ka vodi, spustiš se dole. Ako imaš sreće i nema nikoga, postaješ “vlasnik” svoje privatne plaže. Upravo to smo i mi uradili. Bingo! Kameni platoi iznad vode i nigde nikoga. Divota. Isplivali se, isunčali se a poneko je bogme i podremao. Vreme je da se krene nazad. Menjam dva dvotočkaša od po jedne konjske snage za jednog od 125 konja. Lakše se diše. Idemo u mesto Pomena. To je glavni turistički gradić na ostrvu i u njemu se nalazi jedini veći hotel na ostrvu - Odisej. To nam je bila jedna od mogućih opcija za smeštaj ali smo na kraju ipak mudro rešili da se prepustimo čarima kampovanja. Pre puta sam malo bacio pogled da vidim šta na TripAdviser-u misle o ovom mestu. Najsmešniji komentar je napravio jedan američki turista koji se žalio kako je na ostrvu katastrofalan izbor hrane - samo riba, morski specijaliteti i ništa drugo. Ne znam šta je čovek očekivao, hamburgere? Elem, da bismo udovoljili zahtevima Amera, rešimo da se u jednom restoranu na obali obračunamo sa tim zlim spodobama koje su baš tog jutra izvađene iz mora. Ima da ih nema više u jelovniku – poručili smo sve što pliva. Hrabro smo se držali i posle duge borbe jedva smo uspeli da ih izbrišemo sa lica tanjira. Kako bismo ih što lakše neutralisali, polivali smo ih belim vinom. Ni fotku nismo napravili, da im se izgubi svaki trag. Posle kafice rešimo da napravimo kratku turicu makadamskim putem koji od Pomene vodi ka severo-zapadu ostrva, oko uvale Lokva. To je mesto gde mnoge jahte nalaze prenoćište. Kada sam već spomenuo prenoćište, po mraku stižemo do našeg. Uvalimo se u šator i počnemo da nabrajamo šta sve treba da obiđemo sledećih dana: uzećemo brodić do ostrva Sveta Marija; obavezno treba da odemo do Odisejeve pećine gde se sunce tako prelama da imaš utisak da je voda unutar špilje osvetljena neonskim lampama; Klizave stene su mesto gde alge izlaze iz vode i možeš da se puštaš kao na toboganu; napravićemo moto turu do istočnog dela ostrva i do peščane plaže Saplunara; ... Za ovo nam treba još dva-tri dana. Posle bismo mogli da pređemo do Korčule i da tamo još par dana užiamo. Giv mi fajv. 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7347 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Noć je protekla... kako bih kazao... živahno. Dok sam tražio najudobniju pozu za spavanje, osetim da mi nešto migolji u vreći za spavanje. Napipam nekakvu bubu i izbacim je iz šatora. Tanja mi kaže da i nju nešto golica. Lepo joj objasnim da nepotrebno paranoiše i da nema teorije da nešto uđe u šator jer smo ga svo vreme držali zatvorenog. Negde oko 5 ujutru, probudi me glas... nekakva kombinacija psovanja i panike. Sa pojavom prvih zraka svetlosti, Tanja je pogledala oko sebe i konstatovala da u šatoru imamo invaziju buba. Reč je o nekakvim gnusnim pljosnatim stvorenjima sa mnogo nogu koja su procenila da je unutrašnjost našeg šatora bolje mesto za život nego predivna priroda na okolo. Krenemo da preturamo po stvarima i izbacimo preko 30 komada. Gledajući Tanjinu fizionomiju rekao bih da je ovo možda jedna od poslednjih noći koje smo prespavati u šatoru. 1 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 8, 2014 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Invazija buba...to je to...ja bih umrla ! Meni bi to definitivno bila poslednja noc u shatoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7347 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Peti dan Evo gde je finta. Kada se kaže da je Mljet mesto sa mnogo sunčanih dana, to ne znači da su svi dani u godini sunčani. Čak i ovde po nekad pada kiša i naiđe oluja. E upravo to... fuck... fuck... fuck... upravo to nas je dočekalo ujutro. Noćas nismo uspeli da se naspavamo zbog najezde insekata i samo su nam falili vetar i kiša. Šator se trese na sve strane. Pokušavamo da zadržimo optimizam ali u jednom trenutku postaje izuzetno neprijatno. Pokupimo ono što nam se našlo pod rukom i pretrčimo do terase. Tamo su već počeli da se sakupljaju kamperi bežeći od nevremena. Doručkujemo u vanrednim uslovima. Oluja postaje sve jača. Proveravamo vremensku prognozu. Ništa dobro na vidiku. Ha, baš smešno... Kupili smo nekakvu ironičnu Coca-Colu. U jednom trenutku postaje nemoguće sedeti ni na terasi jer oluja unosi kišu skoro horizontalno. Situacija postaje skoro pa dramatična. Domaćini pozivaju sve goste da uđu u kuću. Na malom prostoru se gura gomila unezverenih ljudi. Voda počinje da nadire i unutra. Pojavljuje se jedna porodica iz Holandije. Deca plaču a raditelji ne znaju šta da rade. Vetar i voda su im odneli šator sa sve stvarima a kola su im do pola poplavljena. Domaćini im daju neku praznu sobu i vreće za spavanje kako bi mogli da se ugreju i preguraju sledeću noć. Pošto se kamp nalazi na tri nivoa, sa najvišeg platoa (gde smo srećom bili mi) voda je u potocima tekla na dole. Na donjem platou nije imala gde da oteče zbog zida koji opasava kamp i stvorilo se ogromno jezero. Oni koji su tu bili locirani najviše su nadrljali. Neki gosti su pokušali da odatle pobegnu kolima i kamperima, ali uzalud. Točkovi su samo proklizavali u mestu jer se podloga pretvorila u blatnjavo dno jezera. Gledamo kako oluja razbacuje šatore na okolo... Srećom, naš mališa se ne da. Kako sam ga zakucao, svaka mi čast. 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Hrvati su izračunali da su u julu ove godine imali 26 kišnih dana na primorju. U poslednjih 120 godina toga nije bilo. Zbilja frapantan podatak. Ali vaš šator je izdržao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uvod mi se veoma dopao. O mnogim pomenutim stvarima se potpuno slazem s tobom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 8, 2014 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakav čovek! Bog Vas poživeo! Kako je divno kad pročitaš ovakav putopis. Jednostavno ostaneš duže na poslu. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7347 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Tek kasno popodne vreme se malo smirilo. Zatišje pred sledeću buru. Većina gostiju koji su tu došli kolima, pakuju stvari i napuštaju kamp. Kažu, ako će sledeće noći biti ovakvo vreme, bolje im je da spavaju u kolima nego u šatoru. Oni snalažljiviju (u koje mi ne spadamo) telefonom su rezervisali slobodne sobe na okolo. Pošto mi ne možemo da spavamo u motoru a čvrst smeštaj nismo našli, odlazimo da sagledamo posledice nevremena i da se pripremimo za predstojeću noć. Situacija je bila sledeća. Samo jedan kočić kod ulaza je popustio i to je za posledicu imalo kvašenje obuće i torbi koje su stojale u takozvanom predsoblju. Između dna šatora i velike plastične podloge zadržalo se dosta vode i mulja. Morali smo da izvadimo sve stvari da bismo digli ceo šator da to počistimo. Sve na okolo je bilo pretvoreno u blato. U sam šator voda nije uspela da uđe ali je na nekim delovima dno bilo vlažno. Gumirani podmetač unutar šatora je sprečio da se navlaže dušeci i vreće za spavanje. Sve u svemu, mogli smo bez većih problema da tu preguramo sledeću noć. Pošto nije bilo smisla da negde krećemo, večerali smo u restoranu u kampu. Hrana je bila super (riba) ali smo mi u potpunom bedaku. Ne samo da cele sezone nismo uspeli da pobegnemo od lošeg vremena nego je i ovo putovanje, planirano da bude romantično i spokojno, oskrnavljeno kišom i olujom. Vremenska prognoza i za naredne dane je ista. Pominju se čak i nekakve magnetne bure. Na internetu saznajemo da zaslugu za ovakvo vreme ima ciklon Melisa. Postaje nam više nego jasno da sledećih nekoliko dana možemo računati samo na kišu i nevreme. Definitivno, od ovog odmora ne možemo ništa više da očekujemo. Ideja za ovo putovanje i kampovanje je generalno bila dobra. Planirali smo da dve nedelje pobegnemo od svih obaveza i briga na poslu, da se posvetimo jedan drugome i da se odmorimo ko ljudi... ali očigledno nam se ne da. Ni spavanje u šatoru u ovim uslovima nije više za naše godine. Teška srca priznajemo poraz - sutra se pakujemo i idemo kući. Bolje da sačuvamo preostale slobodne dane za neku drugu turu. ..... Tokom noći vetar je jako duvao a kiša je skoro svo vreme tukla. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7347 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Šesti dan I pored toga što nas je ujutru, kao za inat, dočekalo sunčano vreme, sinoć smo doneli odluku da se povlačimo i ostajemo istrajni u tome. Počinjemo pakovanje. Veći deo kamp opreme i stvari su bili mokri pa ih stavljamo u kese za đubre. Za pola sata je sve to natovareno na motor i spremni smo za put. Da li ne pravimo grešku time što smo tako lako odustali? Ovu dilemu nam još više pothranjuje fakt da je vožnja do trajekta protekla u najboljim mogućim uslovima, kao da se juče nije ništa dogodilo. Na žalost, naše neraspoloženje i razočarenje su prešli kritičnu tačku. Više nema nazad. Osim toga, trenutno jeste sunčano ali se na horizontu jasno vidi da Melisa nije završila svoj zadatak. Vremenska prognoza to potvrđuje. Ukrcavamo se na trajekt i krećemo ka kopnu. Dok se tužnim pogledima opraštamo od Mljeta, Tanja mi skrene pažnju na jedan prirodni fenomen. Tačno na mestu gde smo do pre pola sata pili kafu, pojavilo se ovo čudo. Nije klasični tornado ali izgleda kao nekakav zid od vode koji se kreće po horizontu. Ne bih voleo da se nalazim u njegovom središtu. Dobro je što smo krenuli. Iskrcavamo se sa trajekta i krećemo u pravcu Dubrovnika. Prvobitni plan nam je bio da posle Mljeta i Korčuje jedan dan u povratku provedemo u Dubrovniku. U ovom trenutku nismo više sigurni da li to želimo ili prosto imamo potrebu da se što pre vratimo kući i da zaboravimo ovo putovanje. Ipak, kratka pauza na vidikovcu i pogled ka ovom predivnom gradu, nateraju nas da napravimo polukružno okretanje. Dok smo stajali na vidikovcu, otvorio sam Booking.com i nasumice izabrao hotel. Ukucam adresu u gps i on nas odvede tamo. Pokušavam da se uparkiram kad se pojavljuje čovek iz hotela i kaže da je parking samo za goste. Ja mu objasnim da upravo završavam rezervaciju preko booking.com-a a on kaže: “Nemoj preko booking-a, ja ću vam dati dodatnih 19% popusta.” I tako se mi, potpuno neplanirano nađemo u fenomenalnom hotelu na samoj pešačkoj zoni Lapada. Dostojna kompenzacija za prethodne noći provedene u šatoru i vrećama za spavanje, sa bubama, vetrom i kišom. Čak je i motor dobio mesto u dvorištu a ne na parkingu. Da se ne lažemo, ima razlike između kampa i hotela. Na primer, tuširanje. Kad si u kampu, prvo moraš da čekaš u redu. Kada uđeš u kabinu, gledaš da ne ugaziš u zemlju i blato koje je prethodni koristik tuša ostavio perući svoju obuću. Stisneš zube kad u susednoj kabini puste tuš jer ne znaš da li će te zaliti ledena ili ošuriti vrela voda. Onako mokar i uvijen u peškir obuvaš papuče i ideš do šatora. Do tamo su ti noge već kaljave jer su mokre papuče pokupile svu zemlju i pesak uz put. Kada ulaziš u šator bacaš se na kolena tako da ti blatnjava stopala ostaju napolje i bezuspešno tragaš za čistom odećom. Skoro si siguran da se stvari nalaze negde ispod vreće za spavanje, torbe za motor, jakne i pantalona ali ih sada nema. Jedva ih nalaziš u suprotnom uglu šatora. Onda treba da obučeš gaće. Držiš oko sebe peškir da ti intimni delovi tela ne bi poplašili decu iz susednog šatora i trudiš se da, stojeći na jednoj nozi, provučeš drugu (blatnjavu) nogu tako da ne dokačiš čiste gaće... Šit... “Tanja... Daj mi druge gaće, ove sam isprljao...” A tek kada ideš u WC... Ok, ovu temu ću preskočiti. 3 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7347 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Posle svih uživanja u tekovinama civilizacije koje pruža jedan hotel, sveži smo i spremni za posetu starom gradu. Kao i uvek, Durovnik je prepun turista. Možda zato što volimo ovaj grad, to nam preterano ne smeta. Obilazimo neka omiljena mesta. Potpuni relax. Šetnju završavamo na platou izvan zidina. Tamo je restoran (zaboravio sam mu ime) koji se nalazi u senci velikih borova. Opet ta morska hrana i belo vino... Užas. Mala večernja šetnjica i bacamo se u krevet. Uzgred budi rečeno, ima razlike između spavanja u šatoru na zemlji i spavanja u krevetu ali neću pisati o tome. Neko, ne daj Bože, može pomisliti da sam mator čovek a razmažen. 2 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7347 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sedmi dan Danas smo rešili da budemo brzi i da vozimo 700 kilometara pravo do Sofije. Melisa je juče popodne, nešto pre Dubrovnika dala žmigavac i skrenula ka kontinentalnom delu, upravo tamo gde treba danas da prođemo. Krećemo rano i biramo dobro poznati put preko Tjentišta i Višegrada. Šta da se kaže... Sve je isto k’o i ranije. Može se reći da smo se prvih 200 kilometara nekako provukli. Suvo vreme nas je pratilo sve do Goražda a onda je sve došlo na svoje mesto i k. je počela da pada. Da bismo malo presekli vožnju po kiši, rešimo da svratimo do Kamengrada. Moram priznati da ova Kusturičina arhitekturna pseudoklasika izgleda dosta... čudno. Ups... naša ćerka studira u Beču... Obradovalo nas je prisustvo ćevabdžinice. “Dve porcije u somunu sa kajmakom, molim.” Poslastičarnica na trgu je totalno otkačena. Interesantan izbor motiva na slikama... ... i još bolji izbor slatkiša. Jeli, pili i zasladili se - vreme je da se kreće. 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7347 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kiša nas je pratila sve do Čačka. Pojava prvih zraka sunca, daje nam mogućnost da podignemo prosečnu brzinu. Već pomalo umorni, izlazimo na auto-put kod Batočine. Na ovom parčetu puta do naplatne rampe Nais imali smo interesantnu situaciju koja mi je dooosta podigla adrenalin. Vozim ja malo brže i u jednom trenutku ispred sebe ugledam Kawasaki Ninja, italijanskih tablica. Čovek nema prtljaga i ceo je obučen po propisima - zeleno Dainese kožno odelo, čizme, rukavice. Izgleda da smo obojica umirali od dosade na auto putu jer, kad me je ugledao u retrovizoru, odmah doda gas. Tanja odmah ukapira šta će se dogoditi pa me uhvati oko struka. Kakva je to komična situcija bila... Nas dvoje onako natovareni sa sve koferima i torbama, sedimo uspravljeno (kako je to uobičajeno kod ovog tipa motora), na glavi nosimo enduro kacige... i pičimo kao na stazi. U stopu pratimo kolegu koji je u mnogo prirodnijoj poziciji za vožnju pri brzinama između 200 i 220 km/h. Daje on gas ali dajem i ja. Ne može mi uteći. I tako do naplatne rampe... Verovatno zbog ovakvih neiživljenih kretena sve nas bajkere smatraju divljacima i idiotima. Mišljenje većine o lošem ponašanju bajkera potvrdio sam i faktom da nisam hteo da čekam u kilometarskoj koloni na granici sa Bugarskom. Dok sam se provlačio i junački osvajao metar po metar, Tanja je pomirljivo smeškala i mahala svima koji su nam ljutito trubili: Sorry, izvinite, извинявайте, Entschuldigung, üzgünüm... Još samo malo i posle pređenih 720 kilometara, stigli smo kući. Pokušali smo da napravimo zajedničku fotku za kraj ali je ona ispala isto kao i celo ovo putovanje, mutno i razmazano... ali od srca. .... I to je bilo to. Za kraj ovog pisanija, kao zaključak, bilo bi red da napišem nešto mudro i emocionalno u vezi ljubavi, nostalgije, prirode, bajkerskog života... Međutim, kazaću samo nešto što mi ide onako iznutra: Da se nose u tri lepe i ova kiša i Melisa i cela izmučena sezona! I da, pošto smo na pola puta kukavički utekli kući, ovo ne zaslužuje da se zove bajkerski putopis, ovo je više pussypis. 5 32 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Decembar 8, 2014 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan kakav zakljucak ! Odlicne slike propracene tekstom ... Lepa voznjica, uvod za NEpreskakanje! Sve procitao u dahu! Svaka cast, pravi ste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na avanturi! Valjda će 2015-a da se iskupi za ovu lošu 2014-u. btw ovo je apsolutni hit! Nisam znao za ovo dok ne videh kod vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 8, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan Panda-pis A kisa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan poubavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 570 Napisano Decembar 8, 2014 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan lepo provedeno vece,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 8, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Al se dobro jelo Koliko kosta jedan onakav plato sa morskim zivuljkama u sred Dubrovnika? Izgleda mi jako primamljivo ovako u sred posta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 8, 2014 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Decembar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ono što je Vama katastrofa od putovanja za druge bi bilo ostvarenje bajkerskih snova Zbog toga željno iščekujemo svako tvoje novo štivo Verujem da imaš još neki adut u rukavu a ziiimaaa je duuuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom Svaka cast, a nadam se nam se sezona kao ovogodisnja nece nikad ponoviti i zbog vremena i zbog padova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Decembar 9, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragon9103 16 Napisano Decembar 9, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: BMW F650cs Scarver + Suzuki GSF650S Bandit k9 Prijavi odgovor kao problematičan odlican vlazan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 9, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan ... bolji od vlažnih snova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...