rohirrim 187 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan ja bih iskoristio priliku,i ovde,da se zahvalim trajkovicima i svima ostalima koji su se interesovali kako cu stici na druzenje! i jos jedno hvala domacinima! Nema na cemu druze, nekome tebi ili kuzmi je ostao kalendar u kolima nudimo ga po povoljnoj ceni licitacija pocinje uskoro. :-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan moj kalendar je kod kuce,gledam ga.ali mogu da ponudim pice-2 za kalendar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Druzenje je bilo odlicno, organizacija vise nego na nivou, ali to smo vec navikli od Alexsanta, hvala svima posebno domacinima. A sto se kalendara tice, placam duplo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je krenulo dva pica za sada idemo dalje ko nudi tri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Predivno vece iza nas... Odlicno proveden dan,zatim i vecerenje druzenje. Domacinima Bilji i Saletu svaka cast na celokupnoj organizaciji. Momcima koji su pikali paintball svaka cast takodje, tezak teren i veoma opasan sport, ali prosli smo bez vecih povreda. MSC porodica raste iz dana u dan, na leto 5. maxi okupljanje! ( jedva cekam ) P.S. Veljko mali je kralj! Ostajte mi dobri i pozitivni, pa se vozamo uskoro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je krenulo dva pica za sada idemo dalje ko nudi tri? ja otiš'o a sarmu ... oops ... kalendar nisam uzeo ... dakle tri pića plaćam da ispravim (sopstvenu) grešku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih se potpisao ispod opsteg utiska da je druzenje proteklo fenomenalno, da su se domacini svojski potrudili, klopa odlicna, sale i zezanja napretek, a i pokoja konsultacija o mehanici nije izostala (barem za nasim stolom - poseban pozdrav za ekipu), cisto da ne zaboravimo koji nam je "najmanj zajednicki sadrzalac". Da sve bude OK nenamerno se potrudila i saob. policija koja sinoc kao ga je strajkovala (barem do NS). Kalendar ce, od sutra, da krasi zid u kancu... Pozdrav svima i vidimo se na voznji! PS: ka' ce slike? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Dragane, to se svi pitamo... spavaju fotografi ili nas obradjuju i ulepsavaju Strajkovala bo'me i do Palanke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 25, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji evo malog doprinosa od vašeg nezvaničnog fotografa i zvaničnog druga Popa The best of paintball The band of bad MSC motherfu..er 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan OPASNO!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 25, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve slike sa paintball-a pogledajte OVDE U restoranu cela svita ozbiljna ... a sad neozbiljna Ozbiljno uredništvo Čast da slikaju u restoranu su imale mlade nade BJB fotografije tako da momci lopta je u vašem dvorištu VELIKI pozdrav organizatoru i svim ljudima koji su uveličali ovaj skup i naravno vidimo se uskoro 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kanterasi Odlicna atmosfera, ljudi, klopa, ukratko jako lepo vece, Alexanto, kao i uvek, vrhunski domacin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ispratismo Pantiće i NeCi-ja pa je red da i ja prozborim koju... 4. Zimsko druženje Maxi Scooter Cluba je najuspešnije zimsko druženje do sada a po broju učesnika i programu, može da stane u rang sa našim MAXI susretima. Na druženju je učešće uzeo 81 učesnik. 80 na večernjem druženju i Zeke Peka na paintballu. Panitball je igralo 25 ljudi, praćeno budnim okom naših fotografa POP-a i Culle-ta. Bili smo podeljeni u dve grupe: crni tj dušmani i šereni tj rodoljubi. Kako i pravda nalaže, mi dušmani smo poraženi (tesno) u tom pravom bratoubilačkom ratu. Svega je tu bilo: Promašaja uglavnom ali i pogodaka u glavu i frontalne borbe, štekanja u zasedi, pucanja u leđa, komandoskih akcija, zaglavljivanja oružja, rafalne paljbe, pretnji, sočnih psovki... Svega k'o na pravom ratištu ali uz gomilu smeha i Bogu hvala bez krvi i povreda (par uganuća nekoliko masnica ne računamo) Usledio je povratak u Žabalj i posle "lickanja", pokupismo naše lepše polovine i pravac kafana. Tamo kako napisah, nas se skupilo okruglo 80. 74 odraslih i 6-oro dece. Od tog broja 3 nisu iz našeg moto sveta: moja sestra, zet (učesnik "šorke" tj paintball-a) i kuma, kao i tri curice koje su sad prvi put učestvovale ali će biti redovne učesnice barem letnjih, MAXI susreta... Želim da se zahvalim upravi našeg Foruma na čelu sa BJB osnivačima, gazda Pablom, Nešom XX, Igorom XT, "zlim" Adminom Arakisom (za one uši 'š me zapamtiti) kao i Milenkom - Drillingom, Bojan Transalpom, Šomijem, Ivicom, Saletom, njihovim damama i ostalima Želim da se zahvalim svim učesnicima susreta što su svojim prisustvom ispisali još jedan pasus istorije Maxi Scooter Cluba i doprineli fantastičnoj atmosferi na druženju. Bez svih Vas ove priče ne bi ni bilo Želim da se zahvalim Daliboru BP što je napravio iznenađenje večeri u vidu torte sa Natpisom BJB MSC Maxi Scooter Club. Dado - Care Želim da se zahvalim cobetu što je uprkos velikim poslovnim obavezama, našao toliko vremena da prisustvuje a usput još doveo i odveo 4 ljudi i prevalio skoro 700 km za popodne i veče Želim da se zahvalim našim fotografima Super POP-u, Culle-tu i Alexi koji su ovo druženje ispratili kroz objektive svojih ljutih foto aparata. Dajte slike što pre. POP postavio već Želim da se zahvalim osoblju restorana koji su nas svetski ugostili i non stop dopunjavali ovale sa hranom. Prvi put mi se desila situacija da su se gosti prilikom naplate pića čudili kako je sve tako jeftino ispalo a konobar se čudio kako je dobio toliko bakšiša - sve kez oko glave... Želim da se zahvalim Spiritwalkeru što je motorom došao sinoć iz Bečeja (70 km tamo i nazad) Želim da se zahvalim svojoj životnoj saputnici koja podržava ovaj put kojim idem, razume ovu priču, voli ove ljude i već planira koliko njih možemo da smestimo da spavaju na leto. Hvala joj što me trpi ovakvog Žao mi je što su neki ljudi bili sprečeni da prisustvuju ovom druženju ali želim da verujem da ćemo na leto prebaciti magičnu cifru od 100 učesnika. To i nije toliko važno dok je ogromna količina pozitivne energije u igri, kao juče i sinoć I posle svega opet je u srcu onaj pomešani osećaj radosti što je sve dobro prošlo, tuge što se sve završilo i želje da se sve ponovi još bolje HVALA VAM ŠTO POSTOJITE :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Osnexus 95 Napisano Januar 25, 2015 U prolazu, 58 postova Lokacija: Osijek, Hrvatska Motocikl: SUZUKI DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Antonici na svemu,još jednom ste dokazali da od vas boljih domaćina nema.svako druženje je čini mi se sve bolje i organizovanje.Čast mi je sto sam deo svega ovoga.A ostali kao što je Sale rekao 'da vas nema trebalo.bi vas izmisliti'... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ubedljivo najbolje zimsko druzenje do sad, ceo dan pun smeha sa odlicnim ljudima, hvala svima...naravno hvala adminima i urednicima sto su dosli i upotpunili vece Sale, Bilja i decaci, kao i uvek pravi domacini, hvala puno na gostoprimstvu i lepo provedenom vikendu, osecaj kao da sam bio u gostima kod rodjaka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu citirati jednog pesnika ( nisam nesto nacitam ali ovo sam zapamtio ) Sustina covekove egzistencije je njegova dusa, a ona je odvojena od tela pa se kao takva ni ne moze dodirnuti ili uprljati . . . Momci, sta da Vam kazem 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 25, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako je tebi dobroooo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan daj nama malo mislim ne knjigu nego to sto pusis :moto3: :moto3: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Januar 25, 2015 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zahvalim na lepom druzenju, posebno domacinima. Jedva cekam novo okupljanje i lepo vreme za voznju. Nisam puno fotografisao ali na srecu ima ko jeste . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slidza: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Januar 25, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zahvalim velikom trudu i volji Saletu i njegovoj porodici za organizaciju i održavanje ovog skupa. Lepo se proveo, uživao u razgovoru sa drugarima, video neke nove koje nisam viđao na vožnjama a nadam se da će se pridružiti u sezoni 2015. Klopa i usluga extra. Ja neću postavljati sve slike jer su za te stvari bili te večeri zaduženi profi aparati. Postaviću samo par slika koje su meni privukle pažnju. Na ovoj je kolega Drakula sa bradom. Top transformacija te večeri od prošlog druženja. Ovoj slici nije potreban komentar A ova je za moju dušu, Glavno jelo nisam stigao da ufotkam jer se tanjir neviđenom brzinom ispraznio 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Mlade nade MSC-a .... Veljko je presladak! pravi decak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Januar 25, 2015 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uklapa se Veljasin od 7 pa do 77god, moze sa svakim da se igra...... ali ubedljivo mi je najjaci bio kad je video gos'n Drakulica " tata, tata ide Pop, Pop " grabi me za rukav, penje se uz mene, gleda u pomenutog i krsti se bilo kako bilo, jos jedno dobrooo druzenje se nastavlja u nizu...... jos uvek sam pod utiskom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo super :-) Meni za prave ljude put nije problem ;-) Ovog puta hrane I pica je bilo u izobilju ali velika zamerka sto nije bilo cevapa :-) Pozz svima do sledeceg druzenja :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...