Darkman 65 Napisano Decembar 2, 2014 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tradicionalno kao i svake godine 28.12.2014. godine moto deda mrazovi će deliti poklone po Novom Sadu. Ulaznica, dobra volja i deda mraz odelo! Dan kada svi nosimo iste boje u ime humanosti i prave slike o motoristima! Radujem se novom druženju! Više detalja možete videti na http://www.apostoli.iz.rs/forum/index.php/topic,2430.msg43017/topicseen.html#new 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 2, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ако буде суво, видимо се. Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 2, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Takođe. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Decembar 2, 2014 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 2, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Smedicu dodjes mi pivo :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 2, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, za inicijativu... ..prelazite u tradiciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Decembar 2, 2014 BJB Maxi scooter club, 1661 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pratim... pa se mozda gledamo. Jel ima neki iznos koji se uplacuje i gde se moze podici odelo? Vidim da BG ekipa "cenu za odelo" koje je ustvari donacija ...a odelo se dobija gratis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 2, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Даркман, може неких детаља око организације? Уплате, где како, јел може и на жиро? Знам да се у неким цртама разликује од БГ акције, да нема горепоменутог "преузимања" одела. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Decembar 3, 2014 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Novosadska Moto deda mraz akcija je najstarija akcija na ovim prostorima. Kod nas je demokratija na delu, ko koliko hoće-može donira. Mi (Apostoli) na kraju pravimo ručak za sve sponzore i učesnike akcije i obećavamo lepo druženje. Za sva pitanja, inicijativu, ideju, predlog najbolje da se kuckamo na http://www.apostoli.iz.rs/forum/index.php/topic,2430.0.html da ja ne bih nešto prevideo ili pogrešno rekao! hajd u zdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4884 Napisano Decembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Biće mi zadovoljstvo kao i do sada Ako ne bude poledice - tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Decembar 4, 2014 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan ja idem 27-og za bg a 28-og onda za ns, kad je vec tako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Decembar 9, 2014 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vreme posluži prognoza je grozna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Decembar 10, 2014 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vreme posluži prognoza je grozna Nemoj da budeš parti brejker, razmišljamo i širimo pozitivnu energiju ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Decembar 10, 2014 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vreme posluži prognoza je grozna Nemoj da budeš parti brejker, razmišljamo i širimo pozitivnu energiju ;-) Ok kako kažeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Okupljanje 9:00 časova plato SPENS-a, Polazak kolone u 9,30 Maksima Gorkog, Bulevar Oslobođenja, Most Slobode, Sremska Kamenica, okretnica autobusa, sastanak sa Otpisanima, – 10 časova Dečije selo u Sremskoj Kamenici. Povratak u Novi Sad preko mosta Slobode, Bulevar Oslobođenja, Futoška ulica, Dr Hempta – 11 časova smo na odeljenju Dečije bolnice. Hajduk Veljkova, Hadži Ruvimova, Raše Radujkova, Jovana Dučića, Bulevar Kneza Miloša - 11,30 sati obilazak dece u Domu za decu ometenu u razvoju. Seljačkih buna, Bulevar Vojvode Stepe, Kornelija Stankovića, Rumenačka, Bulevar Jaše Tomića, Bulevar Oslobođenja - 12,00 deca u Svratištu za decu, Bulevar Kralja Petra I, Kisačka, Jovana Cvijića, Temerinska 76 - 12,30 deca obolela od cistične fibroze Temerinska, Jovana Subotića, Bulevar Mihajla pupina, Modene - 13 časova na Trgu slobode. Posle podele paketića ručak za sve učesnike. Modene, Žarka Zrenjanina, Stražilovska, Bul. Cara Lazara, Bul. Oslobođenja, Narodnog Fronta, Šekspirova - restoran Jedro jedriličarskog kluba na Dunavu http://www.apostoli....a-puta-2015.jpg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Decembar 22, 2014 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Delić atmosfere sa sastanka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Decembar 23, 2014 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U napred se izvinjavam svima ako ne stignem ili zaboravim (zbog sve zgusnutijeg rasporeda obaveza) da vas obavestim o svim dešavanjima... Ali svakodnevno možete samoinicijativno pratiti šta se dešava u svakom trenutku na http://www.apostoli.iz.rs/forum/index.php/topic,2430.msg43346/topicseen.html#new i priključiti se. ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 23, 2014 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Decembar 23, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan nadamo se da ce vreme posluziti da bi i mi sto nismo bas blizu NS mogli doci. (kostimi su spremi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Decembar 24, 2014 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebala da je konačna trasa puta i satnica koju ćemo se truditi da ispoštujemo. Pretrpela je male izmene, ne ide se u Temerinsku zbog tehničkih problema sa teatrom, tako da nas deca obolela od cistične fibroze očekuju u Dečijoj bolnici TRASA PUTA Okupljanje 9:00 časova plato SPENS-a, Polazak kolone u 9,30 Maksima Gorkog, Bulevar Oslobođenja, Most Slobode, Sremska Kamenica, okretnica autobusa, sastanak sa Otpisanima i motoristima iz Srema, – 10 časova Dečije selo u Sremskoj Kamenici. Povratak u Novi Sad preko mosta Slobode, Bulevar Oslobođenja, Futoška ulica, Hajduk Veljkova ulaz u Dečiju bolnicu – 11 časova smo na odeljenju Dečije bolnice. Hajduk Veljkova, Hadži Ruvimova, Raše Radujkova, Jovana Dučića, Bulevar Kneza Miloša - 11,30 sati obilazak dece u Domu za decu ometenu u razvoju. Kneza Miloša, Seljačkih buna - 12,00 sati obilazimo Društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama (MNRO ) grada Seljačkih buna, Bulevar Vojvode Stepe, Kornelija Stankovića, Rumenačka, Bulevar Jaše Tomića, Bulevar Oslobođenja - 12,30 časova nas čekaju deca u Svratištu za decu, Bulevar Oslobođenja, Jevrejska, Bulevar Mihajla Pupina, Modene, - 13 časova na Trgu slobode. više o svemu na... http://www.apostoli.iz.rs/forum/index.php/topic,2430.msg43381/topicseen.html#new 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4884 Napisano Decembar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Biće mi zadovoljstvo kao i do sada Ako ne bude poledice - tu sam jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan nazalost vreme je ucinilo svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iKoren 57 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Smor bre, mogao je sneg da sačeka još jedan dan... Toga sam se ja plašio za jučerašnju akciju. Nadam se da ćete naći neku opciju da se akcija desi, bilo drugi dan ili na drugi način. PozZ iKoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Decembar 28, 2014 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne pise dali se odrzalo deljenje paketica bajk deda mrazova.Mislim zbog loseg vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iKoren 57 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da sam danas video neke slike na Facebook-u, tako da je akcije ipak bilo izgleda! Naravno ko zna može da podeli više detalja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...