protector 1915 Napisano Novembar 28, 2014 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Alzo, došlo je vrijeme da se neke stvari uobliče u formu koja im više priliči, a koja se meni daleko više sviđa od web stranice ... naravno, mislim na formu knjige. Za prvu ruku, "dopunjeno i prošireno" izdanje nekih mojih vožnjica i izletića po Sloveniji i najbližoj okolici. Ovo je knjiga u digitalnom obliku - PDF dokument - i priređena je za čitanje i pregledavanje na suvremenim digitalnim medijima - ekranima računala, raznih tablet uređaja i pametnih telefona ... svima onima koji mogu prikazati PDF dokument, de facto standard za dokumente u digitalnom obliku. Knjiga je napravljena neobavezno i iz čistog gušta. Evo mali preview: PDF datoteka je velika cca 57 MB i može se skinuti sa sljedećeg linka: https://jumbo.iskon.hr/dl/3824aad9-7283-401a-831e-1a8cd058034d Preuzimanje (download) knjige je potpuno besplatno. 1 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Novembar 28, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za ideju i trud, lepo odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Novembar 28, 2014 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Novembar 29, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Novembar 29, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan pratio sam ti teme(dobre su), sad cu da vidim sta si ovde pisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Novembar 30, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan Oče li nešto tako i za Hrvatsku' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4944 Napisano Novembar 30, 2014 Ne silazi, 5584 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Ovo je vodic kakav bi svako pozeleo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Decembar 1, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Gorane druze, kad smo se skoro sreli u ZG i pricali o ovom tvom projektu, nisam ni sumnjao da nece to tako dobro da bude. SVAKA TI CAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 863 Napisano Decembar 1, 2014 Drug član, 879 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Objasnio si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Decembar 2, 2014 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 3, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Extra....svaka cast i na ideji i na realizaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1779 Napisano Decembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1522 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i od mene. Jednom smo vozili Sloveniju i osvojila nas je na prvi km. Vratićemo se sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Decembar 3, 2014 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan @ all - hvala, hvala Veseli me da se ljudima sviđa. Da, bit će ih još nekoliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Knjiga "Pogled s ceste - Slovenija" ima novi link za download. Link za download: https://jumbo.iskon.hr/dl/b842aef4-c615-41d8-bb65-1ef084ea8fba Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GreenyHD 4 Napisano Januar 31, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: Harley Davidson FXDB + FXDL Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ... I ako sam Slovenc uvijek volim, da pročitam nešto što drugi misle, vide i pokušaju ... Dobrodošli svi, koji čete se sa motorom nekako izgubiti u Sloveniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...