bokilic 6100 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan delovi za nsu 175 od masine ,jos uz to je i dobra masina,radilica odlicna klip menjac itd 063697094 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shajo 0 Napisano April 13, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan jel to nsu pretis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano April 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da nsu 175 pretis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shajo 0 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan pravimo ja i moj drug 4 komada, imamo 2 perfektne mashine. ali ocu josh 2 masine da nabavim. pa ako imash kompletne, ili radilice zdrave da prodash, i kazi cijenu ako imash Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano April 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan radilice zdrave 70eura...mislim komad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shajo 0 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan radilice zdrave 70eura...mislim komad ajde na pm cu da ne pricham odje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...