vujo032 2670 Napisano Novembar 14, 2014 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Skije klasične, i polu-karving Pancerice, uglavnom dečiji brojevi Nešto štapova, koji se prodaju uz kupljene skije, itd. Jedan od mojih oglasa na kup/prodajem: https://www.kupujemprodajem.com/Najpovoljnije-10-Pari-Skija-za-50-Eura-16912938-oglas.htm?filter_id= Oprema se može pogledati probati i preuzeti u Čačku, a šaljem i AKS-om ili Post-Expresom. Vujo 064 19 66 772 vujo032@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 14, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Komso, gde se nalazis i da li ti je ovo na slikama kompletan asortiman? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Novembar 15, 2014 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Kone, Omladinska 34 iz Avenije lučno ka Pentagonu (Vojnom Odseku ) Svrati neobavezno, da pogledaš, ima još malo nešto, što nije izloženo. Kad god hoćeš dođi ja sam kući, čovek penzioner a imaš i broj mob. pa zvrcni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...