vujo032 3049 Napisano Novembar 14, 2014 Drug član, 440 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Skije klasične, i polu-karving Pancerice, uglavnom dečiji brojevi Nešto štapova, koji se prodaju uz kupljene skije, itd. Jedan od mojih oglasa na kup/prodajem: https://www.kupujemprodajem.com/Najpovoljnije-10-Pari-Skija-za-50-Eura-16912938-oglas.htm?filter_id= Oprema se može pogledati probati i preuzeti u Čačku, a šaljem i AKS-om ili Post-Expresom. Vujo 064 19 66 772 vujo032@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 14, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Komso, gde se nalazis i da li ti je ovo na slikama kompletan asortiman? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 3049 Napisano Novembar 15, 2014 Drug član, 440 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Kone, Omladinska 34 iz Avenije lučno ka Pentagonu (Vojnom Odseku ) Svrati neobavezno, da pogledaš, ima još malo nešto, što nije izloženo. Kad god hoćeš dođi ja sam kući, čovek penzioner a imaš i broj mob. pa zvrcni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...