davidoff 27 Napisano Novembar 10, 2014 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem OEM plastične kofere sa nosačima za BMW motocikle,mogu se montirati na sve modele serije 1100/1150 kao i drugih strijih modela. Koferi su u odličnom stanju bez ikakvih oštećenja. Kontakt PP. Ovo nisu moji koferi ali su identicni,jedina razlika je sto moji nemaju katadioptere vec je to prazno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 10, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Samo bočne ili imaš i centralni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 10, 2014 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Samo bočni! Evo slike mojih kofera,veceras i bolje slike! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Novembar 10, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan mozda bi mogli i ovde saznati cenu, i sam izgled istih. inace pasu i na R850 R, i GS a za RT i RS idu oba iste sirine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 10, 2014 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Cenu ne znam koju da stavim,nema ih u ponudi i nemam neki realan reper na koji bih se oslonio...onaj kome su zaista potrebni ovi koferi moze da ponudi nesto pa da se dogovorimo...sto se izgleda tice imam samo te slike koje sam postavio u drugom odgovoru i to su moji koferi,znam da se ne vide najbolje ali sta je tu je....kada dodjem do garaze veceras ja cu ih uslikati kako treba i postaviti te slike... Hvala Dane na ispravci tj sugestiji oko modela,i jos da dodam da je desni kofer manji od levog zbog auspuha... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Novembar 10, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Cenu ne znam koju da stavim,nema ih u ponudi i nemam neki realan reper na koji bih se oslonio...onaj kome su zaista potrebni ovi koferi moze da ponudi nesto pa da se dogovorimo...sto se izgleda tice imam samo te slike koje sam postavio u drugom odgovoru i to su moji koferi,znam da se ne vide najbolje ali sta je tu je....kada dodjem do garaze veceras ja cu ih uslikati kako treba i postaviti te slike... Hvala Dane na ispravci tj sugestiji oko modela,i jos da dodam da je desni kofer manji od levog zbog auspuha... Pogresio si Druze. Levi kofer je uzi od desnog zbog auspuha. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 10, 2014 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Tačno u pravu si,tome služe stariji da nas isprave kad grešimo...;-) Hvala Dane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 10, 2014 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su jako prašnjavi pa ne izgledaju baš reprezentativno ali kad se obrišu sasvim su korektni! ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Moje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 11, 2014 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu BRKICM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moje pa zar nisam ostavio nosace na tvom sadasnjem r1100r ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega brkic kojim slucajem bude odustao hocu ja da ih uzmem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 11, 2014 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ok dolazi čovek sutra pa javljam šta je bilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Novembar 29, 2014 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa koferima,jel su prodati?Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Novembar 29, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa koferima,jel su prodati?Pozdrav O da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Novembar 30, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Претпостављам да је `top secret` колико су плаћени? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 30, 2014 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su prodati kolegi BRKCIM-u po "top secret" ceni od 250€! Nadam se da ste zadovoljni odgovorom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...