zli-zili 0 Napisano Februar 21, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Prodajem, kao sto gore pise, Keeway matrix 50 cc, 2007 godiste, kupljen na sajmu automobila prosle godine tako da nema ni punu godinu. Presao 3500 km. Vozen je uglavnom do Ade i od Ade... Nikad padano, sve novo. Od "dodatne opreme" dva seta kljceva (po dva kljuca u setu), paljenje na daljinski, alarm, kofer, digitalna tabla.... Motor je stvarno ekstra... Zimu je prezimio u garazi sa centralnim grijanjem (bilo mu je toplije nego meni mami..u mu njegovu) A, da, ako nesto znaci, motor je na Sabacke table a nalazi se u BG. Ako je neko zainteresovan moze da se javi na 063/6894-770 Branko ps. slika bas nije neka umjetnicka (tad me uhvatila najveca kisa koju sam u zivotu vidio), tako da, sorry... poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para to zadovoljstvo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Februar 25, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan 1100 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...