Panco.KV 186 Napisano Novembar 1, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Rusije ovo je lepa voznjica za leto https%3A%2F%2Fgoo.gl%2Fmaps%2Fca93m&h=NAQFzVqRv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Novembar 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja ti linAk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 3, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan https://goo.gl/maps/B8kEt Zamolio bih nadlezne da ako mogu ovo okace gore a da se izbrise prvi post jel nije dobar...Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 3, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ...i 3000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 4, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne toliko 1000 za gorivo i 1000 za ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan mi smo bili gore , prevozali oko 9000 km , potrošili smo oko 2200 eura ,gore smo isli preko svedske , vracali se preko finske, latvije , nismo spavali u hotelima nego u hostelima gde je bilo to moguče ili u kucicama ili kempovima , potrošiti se moze puno vise ili nesto manje , sve zavisi sto ti je prioritet -- kad sada ovako gledam , na ovaj put ,(to ja moje mislenje -- svako ima svoje) verovatno vise nebi išao i blize ima puno lepih stvari --- jedino sto je lepo , mogu kazati da sam bio na NORDKAPPU i to je to ...lp 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 4, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan nismo spavali u hotelima nego u hostelima gde je bilo to moguče ili u kucicama ili kempovima Koliko je kostalo prenociste u kucicama (hytte)? Da li se placalo po osobi ili zakup cele kucice na jednu noc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Novembar 5, 2014 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan nismo spavali u hotelima nego u hostelima gde je bilo to moguče ili u kucicama ili kempovima Koliko je kostalo prenociste u kucicama (hytte)? Da li se placalo po osobi ili zakup cele kucice na jednu noc? to nije skupo oko30 - 50 euro za cetvoricu na noc ,najvise sam platio u hamer kod OSLA - glavni grad norveske . kod lilihamer - skijaliste -- 110 eura za noc za dvojicu , ja sam prošao ovaj put 9000 km za 2200 eura , možes nesto manja ali sto ti je prioritet , meni je bio , da dođem na NORDKAPP , ako te nesto interesuje ma pitaj privat , znas kako je javno , svako ima svoj pogled ... lp milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 6, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Milane, hvala veliko na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan to je taj cuveni NORDKAP, eh da imam para isao bi sa vama , ako vec ides gore svrati na ovo mjesto, vjerovatno znas o cemu je rijec. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 16, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih ja ovde svratio to mesto vise ne bi postojalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih ja ovde svratio to mesto vise ne bi postojalo... Ja cuo da ti je devojka skinula 20kg, i da si isti u kilazi kao i ja, 75kg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Novembar 17, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih ja ovde svratio to mesto vise ne bi postojalo... Ja cuo da ti je devojka skinula 20kg, i da si isti u kilazi kao i ja, 75kg. Za 75kg bi trebale 2 da skidaju po 20kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam crtao po googlu tu destinaciju i konstatovao da mi je za sada nedostizna. Ali zivotni planovi su Nordkap Barselona Petra u jordanu Svaki put kosta bar 4000 evrica.Ja ne znam kako vi mozete sa 2000 da odete ja kako god da sabiram samo putarine i gorivo izadju skoro tolko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam crtao po googlu tu destinaciju i konstatovao da mi je za sada nedostizna. Ali zivotni planovi su Nordkap Barselona Petra u jordanu Svaki put kosta bar 4000 evrica.Ja ne znam kako vi mozete sa 2000 da odete ja kako god da sabiram samo putarine i gorivo izadju skoro tolko. vjerovatno ti mnogo trosi motor :lol: pricah sa kolegom koji je isao do Nordkapa , bili 23 dana, presli 12000km prosli kroz 16 zemalja i potrosili 3000 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 17, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam crtao po googlu tu destinaciju i konstatovao da mi je za sada nedostizna. Ali zivotni planovi su Nordkap Barselona Petra u jordanu Svaki put kosta bar 4000 evrica.Ja ne znam kako vi mozete sa 2000 da odete ja kako god da sabiram samo putarine i gorivo izadju skoro tolko. Nisam siguran koliko je ta računica dobra? Ovaj put je koštao nešto manje od pola te sume (5500km, 15 dana, dve osobe). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre ljudi. Stalno putujemo nas dvoje na motoru.Motor mi trosi 6 litara idem natovaren prtljagom nas dvoje ne moze manje da je boziji. Gorivo za 5000 km kosta 500-600 evrica putarine ubijaju po italiji ,francuskoj.Prenocista nema bez 50 evrica.mora se nesto pojesti nemora restoran samousluga al i to kosta. Na putu od 5000 servis radim kuci ali kad je vise radi se negde na putu i to kosta.Velike kolometraze ubise gume bar jedna zadnja do norkapa i nazad,a za svako takvo putovanje obe nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 17, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan U Italiji je putarina preskupa ako ides autoputem. Ako ides putevima obelezenim na mapi sa SS (Strada Stradale) oni su besplatni. Nekad su jako dobri i brzi, kao magistrale, a nekad su sporiji (u planinama). Prenociste je u proseku 50 eur za dve osobe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan to je taj cuveni NORDKAP, eh da imam para isao bi sa vama , ako vec ides gore svrati na ovo mjesto, vjerovatno znas o cemu je rijec. :moto3:Ovo , nije NORDKAPP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Dule ovo što si zakaćio nije NORDKAPP !!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ali je u Norveskoj na oko 150km jugoistocno od Bergena i ne verujem da bih zaobisao ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kolega kaze , nije Nordkapa ali se nalazi u Norveskoj,mjesto se zove Trolltunga i ja mislim da je steta zaobici ovakvu destinaci ako se vec ide na Nordkap, jedino sto pravi mali problem za ovu destinaciju jeste sto nije blizu puta , pa tako ako zelis svratiti ovdje moras ostaviti citav dana za to, inace je 12km pjesaka od puta , al ja mislim da je vrijedno ostaviti zitav dana za ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 19, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan A slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa sliku sam postavio na prosloj strani, evo sad cu jos nekoliko, uglavnom put pocinje penjuci se uz stepenice preko stare zicare, nekih 2km, onda se nastavlja kroz prirodu jos 10km . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan U Italiji je putarina preskupa ako ides autoputem. Ako ides putevima obelezenim na mapi sa SS (Strada Stradale) oni su besplatni. Nekad su jako dobri i brzi, kao magistrale, a nekad su sporiji (u planinama). Prenociste je u proseku 50 eur za dve osobe. To Strada Stradale mi se be dopada nesto. ;-) Autoput treba nacelno izbegavati, em je jeftinije, em lepse. Ne moze uvek, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...