Milky 798 Napisano Octobar 28, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://speechlessfilms.co.uk/portfolio/little-person-inside/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvjezdan 11 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan I na Grobniku često vozi Slovenac koji je nepokretan ... vozi k3 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 28, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam prosle godine klip, isto je covek bio invalid, samo sto su mu amputirali ruku i nogu ja mislim.. Stvarno svaka cast coveku, zasluzuje postovanje svih . Najbitnije je sto nikada ne treba odustajati, a ovo je odlican primer!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 28, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Najdublje postovanje, za ovog coveka! Ostao sam bez teksta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 28, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan divim se ovim ljudima, skupiti snage a i petlju posle svog zla sto im se dogodilo i nastaviti dalje gurati napred...svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Octobar 28, 2014 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ima dosta svetlih primera na youtubu na tu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Octobar 28, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Posle nesrece je mozda izgubio puno toga, ali je dobio veru u sebe koju sigurno pre nije imao! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 29, 2014 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jednu stvar da podvučem, ovaj čovek iz prvog videa je oficir, verovatno bio u ratovima.. nema zezanja! . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...