spale82 56 Napisano Octobar 27, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi, kao što sam naslov teme kaže potrebno mi je prenoćište u subotu veče u Italiji na Relaciji Venecija-Bolonja. Molio bih sve koji bi mi mogu pomoći svoji savjetima za pomoć. Planiram subotu da provedem u obilasku Venecije, a poslije toga da se uputim prema Bolonji. Prenoćište ne mora biti ništa specijalno, može i privatni smještaj. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Octobar 27, 2014 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: www.airbnb.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano Octobar 27, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: www.airbnb.com Zanimljiva stranica! Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 27, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam odseo ovde (Locanda Zabotto - link). Odlican smestaj, mogu da preporucim. Platili smo 50EUR za dvoje, prenociste sa doruckom, soba fenomenalna i prostrana. Hotel je blizu Venecije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...