Rade koenig 1052 Napisano Octobar 25, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih ovaj motoric Danas neki ga hvale neki kude all ko ce ga znati, htedoh da pitam vas da li vi znate nesto o ovom choperu ? Od kojeg motora pasu sve delovi? Na sta obratiti paznju I koje da kazem decije bolesti IMA, tj sta odraditi preventive radi. Npr zavari ovo mesto srafa ili promeni te I te srafove I slicno. Hvala unapred - I moze neki utisak o istom ako ste ga posedovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Octobar 26, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga od 2009-te. Presao do sad 17k, nisam imao vecih problema sa njim sem bobine. Agregat je estetski skoro identican kao od keewaya, ali ga nisam osvarao. Najveci problem su sijalice od dva mala prednja fara, posto su kineske jako lose, a nisam nasao zamenu posto imaju sesir. Crevo od onog cuda(ne znam kako se zove) sto vraca izduvne gasove na ponovno sagorevanje promeni, posto je originalno jako lose. Eto nesto na brzinu, ako ti bude trebalo jos nesto slobodno mi se javi . Sretno ti bilo, i neka te sluzi kao i mene, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 28, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga od 2009-te. Presao do sad 17k, nisam imao vecih problema sa njim sem bobine. Agregat je estetski skoro identican kao od keewaya, ali ga nisam osvarao. Najveci problem su sijalice od dva mala prednja fara, posto su kineske jako lose, a nisam nasao zamenu posto imaju sesir. Crevo od onog cuda(ne znam kako se zove) sto vraca izduvne gasove na ponovno sagorevanje promeni, posto je originalno jako lose. Eto nesto na brzinu, ako ti bude trebalo jos nesto slobodno mi se javi . Sretno ti bilo, i neka te sluzi kao i mene, pozdrav Hvala druze takodje! Jel bi mogao da mi pojasnis malo bolje koje crevce je upitanju? A inace iseces kablic koji dolazi do te dve sijalice i zakacic led trakicu koju umotas unutar malih farova i sija ekstra i nema da crkne :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 28, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto koje simptome ima kad bobina nije dobra!? Malo mi radi neuravnotezeno, osciliraju obrtaji...? I jos nesto :-). Zadnja viljuska mi ima luft levo desno jedno 2-3 milimetra, kako se to resava??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Octobar 30, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja, nije mi to palo na pamet . Gasio mi se pri dodavanju gasa i dosta je brljao na leru... Imas jedno malo crevce koje vodi od cilindra do tog cuda i imas jedno vece koje izlazi izmedju izduvnih grana. E meni je to manje puklo, pa je vukao fals vazduh... Sto radi uneravnotezeno, mozda je do karburatora, imas jedan sfar, zavrni ga skroz i onda odvrni 2,5 kruga, to je fabricko podesavanje, pa vidi kako radi, pa stegni-popusti, cuces vec kako on radi . A sto se tice viljuske, to ne bih znao, nisam imao taj problem, mozda neko od iskusnijih kolega zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 30, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E super, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Jel si otvorio sezonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Gaga 0 Napisano Septembar 8, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih za pomoc, interesuje me gde moze da se kupi novi Yamasaki 50 kubika cross. U principu interesuje me cross 50 kubika kvalitetan bilo kog proizvodjaca polovan ili nov gde naci gde kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 22, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da osvežimo temu još uvek je potpuno fabrički ako ne računamo držač za telefon ali planiram male izmene 2008 godište ali jako malo vožen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 26, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...