vitez_koja 30 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko vozio na sa ovim gumama i kakvi su utisci? Ja sam ih uzeo pa cisto da cujem neka misljenja pre nego pocnem da vozim na njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno volim michelin ali ovaj dunlop je odlican i duze traje od Pilot powera po meni za nase uslove PUN POGODAK ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kojo, cena? Prednja zadnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ne znam za tu dunlop,kod mene je neka iz nize klase i nimalo mi se ne dopada,jako je tvrda.kupujem gume samo za jednu sezonu a ova kako je krenula moze da izgura jos dve ali je katastrofa.mischelin je zakon,lepi kao luda,naravno usled doga se i trosi malo vise,uzimama samo soft gume a cuo sam da je dosta njih zadovoljno avonovim gumama ali samo soft,ne znam naziv tacan modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Februar 20, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop Qualifier,mislim da sa gripom neces imati problema,ali vijek trajanja joj je "malo" manji nego kod Michelina i Bridgestonea. Ali zato je i jeftinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop Qualifier,mislim da sa gripom neces imati problema,ali vijek trajanja joj je "malo" manji nego kod Michelina i Bridgestonea. Ali zato je i jeftinija. Gresis sinak Pilot power se trosi kao luda nenadjebiva je u Drzanju i isto tako u Trosenju ovaj Dunlop je dugotrajniji POPISUJEM vozim ih obe na svojim motorima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop Qualifier,mislim da sa gripom neces imati problema,ali vijek trajanja joj je "malo" manji nego kod Michelina i Bridgestonea. Ali zato je i jeftinija. Gresis sinak Pilot power se trosi kao luda nenadjebiva je u Drzanju i isto tako u Trosenju ovaj Dunlop je dugotrajniji POPISUJEM vozim ih obe na svojim motorima ! I posto je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Mene su obe izasle 250eur a mislim da su u radnji oko 26000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Mene su obe izasle 250eur a mislim da su u radnji oko 26000din. koji profil? jel neka prodavnica, ili "kombinacija"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi to povoljnija cena nego u prodavnici a profil 190 i 120. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetna guma za ulicu, meka, vozna. Za suvo dobar izbor. Trosi se malo vise. Vozio par komad i extra sam bio zadovoljan. Imas dobar osecaj kad pocne da popusta na granici, jer to nagovesti i bez nekih nervoznih reakcija. Ovisi naravno i o motoru..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogec 0 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan za kawasaki er 6n? sta mislite, da li je dobar izbor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...