Sasa_Nis 279 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Za deo cene moze zamena za trkacki motor (600,1000) ili nemacki auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Avgust 3, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Neki kupac..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Avgust 16, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Cena dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Aktielno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Posto je ovo forum, a ne obican oglasnik ima li neko savet za prodaju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Septembar 11, 2015 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je pravi (fabrički) sp4 postavi broj sasije i prodace se u roku od odmah siguran sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Septembar 11, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan On je sp a cetvorka je oznaka godista. Kao sto sam napisao motor je sa promenjenom masinom od novijeg i jaceg modela, skinut sa slupanog trkackog motora 2002. u Vescu, pa zato nema kolekcionarsku vec samo upotrebnu vrednost. Posto je regularno unesena u saobracajnu, ostala mi je originalna masina sa papirima. Jedino neka prodaja sa obe masine bi imala smisla, za kolekcionare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 12, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel mala zainteresovanost za takav motor zbog samog motora zato sto nema prave musterije ili je zbog toga što ipak cena nije dobri formirana? Ako je zbog nedostatka mušterija onda imaš logike da čekaš neko vreme i da spušta cenu za koliko motor vremenski zbog starosti gubi na vrednosti (Ako gubi vrednost). Ako cena nije realna, postavi se u poziciju kupca i pokušaj da analiziraš ko je taj kupac zapravo, jel ima on još drugih istih motora na ponudi, koje su njima cene. I jel ima taj kupac alternative u smislu druge marke motora gde ima mozda više izbora bolje cene, manje održavanja itd itd. Nisam stručnjak ali sam se nešto primio na ove novije ducatije da bi možda zamenio moj gsx za neki od 2010 god 1098 ili 848, a takve već možeš naći za istu cenu kap tvoj. Ali dobro, ja mozda nisam mušterija prava za tvoj motor jer ne znam u čemu je dodatna vrednost t og bajka. U svakom slučaju još jednom srećno sa prodajom. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Septembar 17, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kvalitet motora problem povecacemo ga na inicijativu kupca, ako je cena problem, smanjicemo je na inicijativu kupca......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za nemacki auto........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima mogucnost prodaje mog motora oreko, neka se javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Novembar 28, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan U Italiji se prodaje samo jedan, a cena....http://www.moto.it/moto-usate/ducati/998-r/998-r-2002/6253311 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Decembar 2, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Poznanik mi je davno poklonio svoju knjigu ciji naslov glasi " Kada je jos zeleti pomagalo" knjigu nisam jos procitao ali se naslova cesto setim... Nazalost, ovaj oglas me podseca na ovu knjigu od kad je postavljem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ko da oglas ocigledno sa njime nesto zeli. Preporuka za knjigu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Decembar 3, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si pogresno protumacio moj post....Hteo sam reci da ja zelim taj motor od kad sam video oglas Ali...Kada je jos zeleti pomagalo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Motor je dobar i preko vrlo skup. Moj je dvanaest godina i za to vreme sam ga napunio opremom, od masine, ogibljenja do karbonskih oklopa. Kod nas je sada problem prodati sve sto kosta preko 10e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 3, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu na vise foruma, od pocetka. Nazalost ovde nema kupaca za takvu spravu. Nas koje zanima, pare nisu pogledale u životu... A oni koji imaju pare, njih takav motor ne zanima... Tuga!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 3, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Može li se zaključiti da 'vas' koje zanima takav motor i 'vas' koje pare nisu pogledala, da kad bi 'vas' pare pogledala da ni 'vas' taj motor ne bi zanimao?l Ne sugerišem ništa već razmišljam naglas da zna čovek na čemu je. Ako zaista neko ko ima dovoljno finansija bira standardno drugi motor onda je kolega u nemogućoj misiji. Onda baš treba ljubitelj tog modela + da ima dovoljno novca. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan U kom je on tek problemu http://www.916spa.de/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Decembar 4, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Može li se zaključiti da 'vas' koje zanima takav motor i 'vas' koje pare nisu pogledala, da kad bi 'vas' pare pogledala da ni 'vas' taj motor ne bi zanimao?l Ne sugerišem ništa već razmišljam naglas da zna čovek na čemu je. Ako zaista neko ko ima dovoljno finansija bira standardno drugi motor onda je kolega u nemogućoj misiji. Onda baš treba ljubitelj tog modela + da ima dovoljno novca. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Ja mogu u svoje ime da napisem a poznavajuci sebe da kad bi me sad para pogledala da bi ovaj motor bio sigurno uteran u garazu...A da sam od malena odrastao u parama najverovatnije bi ovaj motor bio izgustiran pre mnogo godina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Decembar 4, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ducati ti pruza bezgranicnu mogucnost nadogradnje sa opremom, tako da obnavljan teze dosadi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za jeftiniji motor. (moze i trkacki 600,1000) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Decembar 8, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Cena motocikla zavisno od opreme, podlozna dogovoru. (Imam sve serijske delove, tako da je moguca zastrasujuca korekcija cene ). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Decembar 9, 2015 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Skini mu te skupe komponente i prodaj a stavi seriske i prodaj motor jeftinije !!! Mozda je tako brze a mozda i nije !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...