Stefi92 0 Napisano Octobar 23, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Interesuje me jel ima neko iskustva sa sijalicom za far od 90/100w? Planiram da pojacam svetlo pa se plasim da far ne izgori ili ne napravim havariju u instalaciji. Moja trenutna sijalica je 55/60w. Motor koji imam je Yamaha XJ600n. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Octobar 23, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, doduse na autu i to jako lose iskustvo. Vece opterecenje alternatora i akumulatora i topljenje plasticnog fara. Problem pojacanja svetla sam posle resio kvalitetnijom sijalicom iste snage, kupio Osram night breker(tako nekako pise, nezamerite), potrazi ovde na forumu se pisalo o tim sijalicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Octobar 23, 2014 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bespotrebno ces opteretiti instalaciju i riknu ce ti prekidac. Operi far iznutra i lepo osuši,stavi kvalitetniju sijalicu,povezi direktno na akomulator preko releja i posle lepo nasteluj usmerenost. Ako ti je far los (ogledalo unutra) dzaba ti jaca sijalica,menjaj far. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Octobar 23, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi xenon kit i progledaćeš...Mada bdada pametno zbori oko ogledala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rs2t 0 Napisano Octobar 24, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vise za xenon kit, lepse izgleda bolje osvetljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 24, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi LED reflektor, sa svega 30W potrošnje svetli kao da ima 250W Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Novembar 22, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ...imam reflektor 1kw...ugradi na volan i sve ima da vidiš i zaslepiš...... ..samo kvalitetnu sijalicu i čist far sa obe strane,nema greške.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 22, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan xenon je zlo za vozace koji dolaze u susret ako ostane rebrasto staklo, ja skinuo sa auta pa sada ne vidim nista :-)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...