Snake 06 7 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ima li josh ko upucen u owo,ili sam samo ja nachuo da ce nash aktuelni shampion Misha Milowanowic od iduce sezone woziti pod austrijskom zastawom? Koliko ja znam sedishte kluba ce im biti u Budimpeshti,odakle ce ici na swa takmichenja,wozice pod austrijskom zastawom jer se,nawodno,weliki br pojedinaca i uchesnika nasheg shampionata ne slaze sa mishinom titulom, (chitaj: ZAWIST) zbog chega je shamp izjawio :WIDIMO SE,DO NEKIH BOLJIH WREMENA! U Srbiji ce da wozi samo na AlpeAdria qpu,i shampionatu Balkana. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1758 Napisano Februar 19, 2008 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja mora da sam propustio neki cas iz srpskog jezika, prividjaju mi se neka cudna slova... 'w', 'ch', q', 'sh'... Jesam ta slova vidjao tokom casova engleskog, al ne i srpskog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ma to "ovi" koji kao brze pisu poruke pa kao navikli na takvo pisanje... foliraza nista drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Teska foliraza... Vuk se u grobu prevrce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9561 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo vise lici na poljski nego engleski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam čuo da će Miloš da vozi pod Ausrijskom zastavom, a ne znam ko se ne slaže sa njegovom titulom????? U Srbij se ne vozi Alpe Adria šampionat, a za prvenstvo Balkana se vozi samo 1 trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sake 0 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li josh ko upucen u owo,ili sam samo ja nachuo da ce nash aktuelni shampion Misha Milowanowic od iduce sezone woziti pod austrijskom zastawom? Koliko ja znam sedishte kluba ce im biti u Budimpeshti,odakle ce ici na swa takmichenja,wozice pod austrijskom zastawom jer se,nawodno,weliki br pojedinaca i uchesnika nasheg shampionata ne slaze sa mishinom titulom, (chitaj: ZAWIST) zbog chega je shamp izjawio :WIDIMO SE,DO NEKIH BOLJIH WREMENA! U Srbiji ce da wozi samo na AlpeAdria qpu,i shampionatu Balkana. ? ma pogresno si cuo! Milos ide to je tacno ali ne zbog zavisti jer nema na cemu da mu se zavidi jer decko radi na sebi kao sprotista i ako mu neko na tome zavidi to ne treba ni komentarisati. A odlazi zato sto smatra da nova garnitura ljudi koja ce voditi moto sport u Srbiji od sezone 2008 nece moci da zadovolji uslove i standarde i boji se da sav ulozeni trud i finansije ne dovede u rizik kao i samog sebe voznnjom na neadekvatnim stazama. Zato je receno zbogom do boljih vremena. Ovo ti je informacija iz trece ruke ali tacna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...