Spajk 828 Napisano Octobar 11, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Oboren kolega na mostu,smer prema gradu,srebrni naked sa koferom,kolega je povredjen jer lezi,ja isao prema Borci pa nisam imao mogucnosti da stanem,policija je vec bila na mestu dogadjaja... Dnevno bude po 5 obaranja u Beogradu ali slabo se to proprati..oprez,svi u saobracaju su u k....,prsao narod skroz.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Octobar 11, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko vise informacija o ovom udesu ? Zrenjaninski put i prilaz gradu su ceo dan bili paralisani ali to me ne brine uopste. Vise me brine sto poznajem mnogo ljudi sa srebrnim nejkedom iz kraja a vecina mi se trenutno ne javlja na fon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Octobar 11, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Nije zbog toga bio paralisan most ceo dan,juce i danas gomila cukanja,kvarova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...