xepoj73 2 Napisano Octobar 28, 2014 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Shumadija Motocikl: Peugeot Elyseo 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan hvala bajo, samo mi reci da li je istina da ne moram da palim motor zimi ukoliko zapusim auspuh sa nauljanom krpicom??? Promenio Octobar 28, 2014 član xepoj73 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 28, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras uopste da ga palis zimi samo ga lepo operes, osusis, podmazes sta skripi i prekrijes. Mozes stavljati krpicu u auspuh cisto da se vlaga ne hvata. Ako ce stvarno da stoji cele zime bez da ga vozis onda ga povremeno malo pomeris zbog guma i to je to. U prolece izvuces gorivo napolje, sipas sveze, promenis ulje, kocioni sistem se izvazdusira, zameni kociono ulje, po potrebi i kocione plocice. Takodje, ako ce da stoji cele zime, skini akumulator i stavi ga negde na suvo i ne jako toplo mesto (ne pored radijatora, u neku ostavu da ne mrzne). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xepoj73 2 Napisano Octobar 29, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Shumadija Motocikl: Peugeot Elyseo 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan hvala legendo!!! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xepoj73 2 Napisano Novembar 7, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Shumadija Motocikl: Peugeot Elyseo 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan ''evo mene opet, evo mene opet, bolji nego ikad, ne zaboravljam nikad..''))))) pazi sad.. sredili smo i kocnice.. vreme je prelepo pa se vozi po citav dan.. ALI #@@*#$%/!@*(^$%$@# motor kao da se gusi pri manjem gasu, ja mu to kazem, a bolid odgovara: ''samo mu daj po gasu''. NECU DA MU DAJEM PO GASU!!! hocu da ide normalno, kako dam gas, hocu tako da ide.. sad kad mu dam pola gasa i drzim istom jacinom, on se muci, trokira, secka.. a kad izadjem van grada i dam po gasu on tih kilometar, dva radi kako treba, cim smanjim gas pocinje ista prica.. naravno, bolid mi je juce zamenio svecicu i rekao da ce sad biti extra.. tuki extra.. ISTO! i sta sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xepoj73 2 Napisano Decembar 28, 2014 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Shumadija Motocikl: Peugeot Elyseo 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drustvo..)) opet ja.. elyseo je u podrumu i skinute su sve plastike..)))) znaci, farbanjeeeeeeee))))) resio sam ovako, bice mat i to bamperom da se ofarba, a zadnja plastika sa znakom i prednji branik da budu svetlo siva metalik..))))) Promenio Decembar 28, 2014 član xepoj73 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xepoj73 2 Napisano Decembar 28, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Shumadija Motocikl: Peugeot Elyseo 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xepoj73 2 Napisano Januar 13, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Shumadija Motocikl: Peugeot Elyseo 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Plastike su izvarene, sredjene i osmirglane.. boja.. crna.. mat.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xepoj73 2 Napisano Januar 25, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Shumadija Motocikl: Peugeot Elyseo 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan i konacno..))))))))))))))))))))) ofarban i sredjen.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xepoj73 2 Napisano Januar 25, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Shumadija Motocikl: Peugeot Elyseo 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan peugeot elyseo 50 ccm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...