Clau 89 Napisano Octobar 14, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije namerno,ali kad kažem "dobro pogledao" mislim objektivno gledano dobro, a znamo svi da je mogima dobro i bezbedno da voze dok chat-uju ili pričaju telefonom i traže pesmu na plejeru. Ali to je njihov subjektivan pogled na situaciju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 14, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan - kako si ga udario, što nisi gledao - gledao sam - pa kako nisi video onolikog čoveka na motoru? - jebaji ga, sta je tu je, možda nisam dobro pogledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan zato sto smo brzi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Novembar 22, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ...i mi mislimo da nas je video,ali samo mislimo kako on misli,ali on ne misli tako...i..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 4, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan članovi saab klub Srbije izneli svoje mišljenje zašto nas ne vide..............i kako bi nam pomogli u nekim situacijama................ tema je bila novi zakon za početnike B kategorije posle tragedije koja se dogodila na Huji, pa se dotakli ponašanja motociklista u saobraćaju............. šta da vam kažem, neka nas Bog čuva............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Decembar 4, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan članovi saab klub Srbije izneli svoje mišljenje zašto nas ne vide..............i kako bi nam pomogli u nekim situacijama................ tema je bila novi zakon za početnike B kategorije posle tragedije koja se dogodila na Huji, pa se dotakli ponašanja motociklista u saobraćaju............. šta da vam lažem, neka nas Bog čuva............. Ja svom sinu (kada ga budem imao) necu dati ime Marko, pa nema te teorije. Ne znam ni jednog normalnog Marka. A ovde ovi samo potvrdjuju, jos ih je 3 komada EDIT : Izvini Marko011, nisam video da se i ti zoves Marko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Decembar 4, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan članovi saab klub Srbije izneli svoje mišljenje zašto nas ne vide..............i kako bi nam pomogli u nekim situacijama................ tema je bila novi zakon za početnike B kategorije posle tragedije koja se dogodila na Huji, pa se dotakli ponašanja motociklista u saobraćaju............. šta da vam lažem, neka nas Bog čuva............. Ja svom sinu (kada ga budem imao) necu dati ime Marko, pa nema te teorije. Ne znam ni jednog normalnog Marka. A ovde ovi samo potvrdjuju, jos ih je 3 komada EDIT : Izvini Marko011, nisam video da se i ti zoves Marko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Decembar 4, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče balvana SAAB, iskreno mislim da nas svi tako doživljavaju osim nas samih..A, ovaj jadnik, koji bi "pomogao" motociklisti neka mi se napase jaja, baš nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 4, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan članovi saab klub Srbije izneli svoje mišljenje zašto nas ne vide..............i kako bi nam pomogli u nekim situacijama................ tema je bila novi zakon za početnike B kategorije posle tragedije koja se dogodila na Huji, pa se dotakli ponašanja motociklista u saobraćaju............. šta da vam lažem, neka nas Bog čuva............. Ja svom sinu (kada ga budem imao) necu dati ime Marko, pa nema te teorije. Ne znam ni jednog normalnog Marka. A ovde ovi samo potvrdjuju, jos ih je 3 komada EDIT : Izvini Marko011, nisam video da se i ti zoves Marko.... opet je gagi koristio smešne cigare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 4, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa djelomicno su u pravu, bar za te primjere kao sto je kacenje i produzavanje, ali ipak se kroz sve to probija miris (ili smrad?) ljubomore sto oni moraju da cekaju a motori ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 4, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Неки пацијент са скутером од 300-400е да падне на његовог Сааб-а од 700-800 Боже свашта Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Decembar 4, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Vozaci kavezasa ne shvataju da nema poente voziti motor po gradu i stavljati glavu u torbu svaki dan ako ces da vozis isto kao da ides autom. Filtriranje je najnormalnija radnja, legalna u normalnim drzavama. Preticanje po trotoaru i sa desne strane ne podrzavam. Menjanje traka podrzavam uz obaveznu proveru preko ramena i zmigavac. Upravo mi motorasi smanjujemo guzve da i oni kavezasi pre stignu kuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 4, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Upravo mi motorasi smanjujemo guzve da i oni kavezasi pre stignu kuci. Ali retardi bi da stanemo ispred njih, pa da duze cekaju. Po starom principu nek crknem i ja, samo da komsiji crkne krava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Decembar 4, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Vozaci kavezasa ne shvataju da nema poente voziti motor po gradu i stavljati glavu u torbu svaki dan ako ces da vozis isto kao da ides autom. Filtriranje je najnormalnija radnja, legalna u normalnim drzavama. Preticanje po trotoaru i sa desne strane ne podrzavam. Menjanje traka podrzavam uz obaveznu proveru preko ramena i zmigavac. Upravo mi motorasi smanjujemo guzve da i oni kavezasi pre stignu kuci. Potpuno si upravu, sem sto kod nas nije legalno filtriranje. Zakonom je zabranjeno. I za zmigavac nisi u pravu , po nasem zakonu motori ne moraju imati zmigavce, vec je dovoljna signalizacija rukom Ali ne bitno je to. Pre 2 nedelje, jer moj matori svaki dan vozi skuter, jedan mu je momak-covek, oko 30-tak godina, zaobisao ga i namerno naglo zakocio. Matori moj je zabio kocnice i uradio u njega, ali nije pao, samo mu je napukao blatobran na skuteru, i ovaj tu krenuo da prodaje pricu, nesto da sere, i moj otac, aj zovemo policiju, iako je po zakonu moj otac kriv, jer je udario od pozadi, momak je samo rekao da je sve uredu, kao nema veze, sav se preplasio. I moj otac se kultuno ponudi da odu na kafu da popricaju, on kao moze, i kako je seo u kola, tako po gasu i pobegao. Ko je tu lud ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 5, 2014 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan "...Filtriranje je najnormalnija radnja, legalna u normalnim drzavama..." Pa i nije baš tako...pogledaj ovu listu: FEMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 5, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan "...Filtriranje je najnormalnija radnja, legalna u normalnim drzavama..." Pa i nije baš tako...pogledaj ovu listu: FEMA Ovaj dokument je naopak. Pise "da li je dozvoljeno u vasoj zemlji?" , pa onda da, ne, ne ali... i slicno. Valjda treba da pise "da li je zabranjeno?", posto se zakonom "zabranjuje", a ne "dozvoljava". Drugo, ovdje je navedeno 19 drzava, od kojih samo 3 imaju cvrsto NE u koloni "da li je dozvoljeno", pa se pitam od kud to "pa i nije bas tako". Da ne pricamo o ostalih 180 drzava kojih nema na listi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Decembar 5, 2014 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Za Belgiju pise da nije ni dozvoljeno ni zabranjeno.Ovo nije tacno.U Belgiji je dozvoljeno filtriranje,takodje je dozvoljeno preticanje po beloj liniji na auto putu,izmedju brze i spore trake ukoliko kolona automobila ne ide vecom brzinom od 50km/h a motor u tom slucaju sme da se krece maksimalno 20km/h brze od ostatka kolone.Ukoliko kolona stoji na auto putu,motor sme da se provlaci ali maksimalnom brzinom od 30km/h.Kada sam polagao za motor,na samom polaganju su me vodili na auto put i desio se zastoj i naravno da sam se provlacio izmedju auta,komisija isla za mnom sa motorima i naravno da sam polozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Decembar 5, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan cista ljubomora i pokost,mi idemo a oni stoje....kao da mi ne cuvamo nas same i nase motore od njihovih retrovizora......kome se to isplati....a saabovci .....neka me poljube u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 6, 2014 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan "...od kojih samo 3 imaju cvrsto NE..." Meko, čvrsto kako god obrneš "NE" je ipak tu. Kad se desi sranje onda svi znamo da na sudu važi samo ono što je ozakonjeno na papiru. To što se toleriše u praksi onda više nema značaja Ovo je kao neki dokument evropske federacije udruženja motociklista pa mi je delovao interesantan za ovu temu. Nisam imao nameru da se ubeđujem ni sa kim o njegovoj autentičnosti a još manje da pobijam stavove drugih članova - na primer Ivana88. Vi uostalom, bolje znate koja pravila važe u vašim zemljama pa je lepo što iznosite podatke nama ostalim pratiocima foruma. Trebaće nam ako nekad budemo putovali tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko moze da mi kaze da na primer nije video Lakija na motoru razumeo bih da kaze da nije video motor od Lakija, ali da Vladana nije video... taj mora da bude corav I sada ispade da ja isproziva naseg druga, a cinjenica je da ima mnogo krupnih momaka i ljudi koji voze motore, pa nas i pored svih onih svetlecih trakica, i cuda ne vide... Hajde sada jedno pitanje... Da li ablendovati ili ne... Sirenu tesko da cuje ako mu dolazim u susret a on upalio klimu, zatvorio prozore i odvrnuo radio... ako jos i telefonira, sto nije redak slucaj... Ja mu ne znacim nista...? Pitanje nije bezveze... Imao sam vise situacija a u dve sam za dlaku izbegao kontakt sa autom... Ja se krecem pravo, nailazim na raskrsnicu i produzavam pravo (ulicom sa prvenstvom prolaza) iz suprotnog smera ide vozilo koje skrece u levo... po svakom zakonu duzan je da propusti sva vozila koja idu pravo ukljucujuci i mene pa tek onda da skrene, ali oni to ne postuju vec pokusavaju na gurku da prodju... cim po cim... krene pa ukoci... Jednom sam ablendovao i dodao gas da prodjem... a covek kad sam mu ablendovao dodae gas i on da me isece... i za malo Znaci nije da me nije video, na protiv on gleda u mene... ja gledam budalu... U americi, amblend znaci stani da prodjem... ali kod nas i u evropi to cesto znaci, pustam te prodji... kakva su Vasa iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 23, 2015 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko moze da mi kaze da na primer nije video Lakija na motoru razumeo bih da kaze da nije video motor od Lakija, ali da Vladana nije video... taj mora da bude corav I sada ispade da ja isproziva naseg druga, a cinjenica je da ima mnogo krupnih momaka i ljudi koji voze motore, pa nas i pored svih onih svetlecih trakica, i cuda ne vide... Hajde sada jedno pitanje... Da li ablendovati ili ne... Sirenu tesko da cuje ako mu dolazim u susret a on upalio klimu, zatvorio prozore i odvrnuo radio... ako jos i telefonira, sto nije redak slucaj... Ja mu ne znacim nista...? Pitanje nije bezveze... Imao sam vise situacija a u dve sam za dlaku izbegao kontakt sa autom... Ja se krecem pravo, nailazim na raskrsnicu i produzavam pravo (ulicom sa prvenstvom prolaza) iz suprotnog smera ide vozilo koje skrece u levo... po svakom zakonu duzan je da propusti sva vozila koja idu pravo ukljucujuci i mene pa tek onda da skrene, ali oni to ne postuju vec pokusavaju na gurku da prodju... cim po cim... krene pa ukoci... Jednom sam ablendovao i dodao gas da prodjem... a covek kad sam mu ablendovao dodae gas i on da me isece... i za malo Znaci nije da me nije video, na protiv on gleda u mene... ja gledam budalu... U americi, amblend znaci stani da prodjem... ali kod nas i u evropi to cesto znaci, pustam te prodji... kakva su Vasa iskustva? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96753-elektronika-by-fibra-i-arakis/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Februar 6, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko moze da mi kaze da na primer nije video Lakija na motoru razumeo bih da kaze da nije video motor od Lakija, ali da Vladana nije video... taj mora da bude corav I sada ispade da ja isproziva naseg druga, a cinjenica je da ima mnogo krupnih momaka i ljudi koji voze motore, pa nas i pored svih onih svetlecih trakica, i cuda ne vide... Hajde sada jedno pitanje... Da li ablendovati ili ne... Sirenu tesko da cuje ako mu dolazim u susret a on upalio klimu, zatvorio prozore i odvrnuo radio... ako jos i telefonira, sto nije redak slucaj... Ja mu ne znacim nista...? Pitanje nije bezveze... Imao sam vise situacija a u dve sam za dlaku izbegao kontakt sa autom... Ja se krecem pravo, nailazim na raskrsnicu i produzavam pravo (ulicom sa prvenstvom prolaza) iz suprotnog smera ide vozilo koje skrece u levo... po svakom zakonu duzan je da propusti sva vozila koja idu pravo ukljucujuci i mene pa tek onda da skrene, ali oni to ne postuju vec pokusavaju na gurku da prodju... cim po cim... krene pa ukoci... Jednom sam ablendovao i dodao gas da prodjem... a covek kad sam mu ablendovao dodae gas i on da me isece... i za malo Znaci nije da me nije video, na protiv on gleda u mene... ja gledam budalu... U americi, amblend znaci stani da prodjem... ali kod nas i u evropi to cesto znaci, pustam te prodji... kakva su Vasa iskustva? http://forum.bjbiker...fibra-i-arakis/ Nije problem u ablednomatu... Jos ranije sam procitao sve predlozene postove... Problem je u reakciji vozaca na ablend posto zvucne signale i onako ne slusaju, zatvoreni u svoje automobile sa pojacanim radiom, mogu da trubim i Fapom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...