Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 1, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcycl...torcycle.com%29 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Octobar 1, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo dobro ! Za razliku od Horneta 800... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Octobar 1, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan E, ova baba se nacrtala, ne vidi se kako izgleda bocno sa koferima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 4, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne svidja ali ni malo. Lepsu od ove tesko da ce napraviti: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 4, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @mrxfon Druze promasio si Temu. Prebaci se ovdje: http://forum.bjbiker...a-vfr-800-2014/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim sad i ja Sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema kao da je otišla u zaborav, možda zato što se uvoznik nije potrudio da Crossrunner-a ponudi našem tržištu. Bez obzira na to, motor izgleda odlično i vidim da mu je Yamaha Tracer glavni konkurent. Imali neko iskustva i saznanja o ovoj Hondi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Novembar 26, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan shttps://www.youtube.com/watch?v=B5Qlh0pGsSA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki_VFR 7 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR 800X,VFR1200F,CBR1000RR,CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Uvezao sam ovaj motor pre mesec dana i mogu da kazem da sam prezadovoljan . Veoma udoban , agilan, stabilan i upravljiv. Pre njega sam vozio 2004 HONDA CBR600F4 2 godine , pa 2006 HONDA CBR1000RR 6 godina pa onda 2010 HONDA VFR1200F 2 godine . Za svaki sam bio posebno vezan ali ovaj CROSSRUNNER ne prestaje da me odusevljava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...