Motorista početnik 2 Napisano Octobar 1, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, dugo me nije bilo, pa evo malo nesto da napisem. Vec duze vreme se planira i razmislja kupovina motora od 125cc, i mislim da sam sada blizu kupovine. Inace, ljubitelj sam R motora i moj izbor je spao na Hondu nsr, zeleo bih da cujem vase misljenje i neki savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 1, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nsr, cagiva mito, aprilia rs, yamaha tzr sve su to dobri motori ako su odrzavani kako treba. 125 2t je vec ulazak u ozbiljne moto vode i pravi put kojim treba da se ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista početnik 2 Napisano Octobar 1, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Nsr, cagiva mito, aprilia rs, yamaha tzr sve su to dobri motori ako su odrzavani kako treba. 125 2t je vec ulazak u ozbiljne moto vode i pravi put kojim treba da se ide. Sve sam ih gledao, ali mi se Nsr nekako najvise svidjaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 1, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Onda kupi nsr. Sta se razmisljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...