FritzTheCat 42 Napisano Octobar 8, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uplacujem sutra ujutru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 8, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @spajk Pa što si vraćao fabričku dimenziju semeringa ako su ti štapovi deblji? Ako sam ja dobro razumeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Octobar 8, 2014 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zbog frke zaboravio i prijavu da popunim i da uplatim. Da li moze sutra online da se uplati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Octobar 8, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan @spajk Pa što si vraćao fabričku dimenziju semeringa ako su ti štapovi deblji? Ako sam ja dobro razumeo... Kupio po katalogu i kad sam skinuo moje vidim da se bas dosta ne gadja pa sam vratio u radnju te i uzeo druge.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan to crank@ hvala druze,zavrsio sam posao danas,prvi put sam sam to radio i mislim da sam uspeo,mozda sam samo promasio kolicinu ulja jer su stapovi deblji od fabrickih,neko je zamenio posle nekog udesa,videcemo,radicu ponovo na prolece ako sam zeznuo..sipao sam po 450ml sae 20..pitah ja u temi suzuki ali mi niko ne odgovori tako da gledah yt.. ove semeringe sam morao da zamenim,isli su sa oznakom 67 a fabricki su 47.. Spajk druze, sae 20 je isuvise gusto, kod tebe ide 10w ako se dobro secam. Jos ako si sipao vise ulja bice bas lose. Ako su ti deblji stapovi onda su i mostovi od drugog motora. Slikaj to da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan -Ja nisam stigao danas sutra ide uplata prijavio sam jos jednog ortaka a lobiram jos kod nekih za Nedelju Idemo svi jos malo da pojurimo da nas bude sto vise i eto nam zabave u Nedelju.Poz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Octobar 8, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ovo merenje vremena napravilo najveci problem pa su se mnogi trkaci uplasili da se ne obrukaju.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 319 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Uplatili danas. Edit: 20.Milos_Uzi-popodne, umesto ceo dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nika 0 Napisano Octobar 9, 2014 U prolazu, 17 postova Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Odoh da uplatim , valjda nije kasno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Spajk nisu se bas svi uplasili Dalibor dolazi i ovaj TD juce poslata prijava za njega a verovatno je to da je sampionat zavrsen pa nisu nesto zzainteresovani za treniranje.Pretpostavljam da je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan uplatio upravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Octobar 9, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ovo merenje vremena napravilo najveci problem pa su se mnogi trkaci uplasili da se ne obrukaju.. Misliš da ima kompleksaša među trkačima-motoristima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kemoj 11 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Ledinci - Novi Sad Motocikl: GSX-R 750 K1 Prijavi odgovor kao problematičan merenje vremena je obavezno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Octobar 9, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uplatih. Probaću da nagovorim još jednog drugara da se prijavi bar za popodne. Hajde ljudi najavili su 25°C, šteta bi bilo propustiti ovakvu priliku! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 9, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan 26. (čini mi se) Nebojša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Octobar 9, 2014 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio za mene i drugara (ninalara) obojica popodnevni termin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Octobar 9, 2014 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo trenutnog statusa: Prijavljeni koji su i uplatili: RBroj - Ime i Prezime - Termin 1 Vladan Bozanic popodne 2 Jovan Petrovic popodne 3 Miodrag Zvezdanić popodne 4 Vladan Tomic popodne 5 Dusan Radojcim popodne 6 milorad makaric popodne 7 Nenad Stojanovic ceo dan 8 Nenad Jankovic ceo dan 9 Majk Halkijevic ceo dan 10 Stefan Popovic popodne 11 Dragan Mojić prepodne 12 Miladin Zivkovic popodne 13 Leon Milovanovic popodne 14 Sinisa Djinic popodne 15 Nikola Cvetinovic popodne 16 Milos Uzelac popodne 17 VLADIMIR POPOVIĆ popodne 18 Aleksandar Marinkovic ceo dan 19 Oleg Medenica ceo dan 20 Kosta Jovanovic popodne 21 Nenad Sekulic popodne 22 Jovan Mitrovic popodne 23 Vladimir Stanisic popodne 24 Milenko Atanacković popodne 25 Sasa Bogdanovic popodne Prijavljeni, koji tek treba da uplate: RBroj - Ime i Prezime - Termin 26 Zeljko kozomara ceo dan 27 Bojan Radun ceo dan 28 Miroslav Bilanovic popodne 29 Sinisa Acimovic prepodne 30 Goran Stojanović popodne 31 djordje ninkovic popodne 32 Dejan Jakovljevic popodne 33 Dalibor Miletic popodne 34 Nebojša Filipović ceo dan 35 Dimitrije Mihajlovic popodne 36 Andrej Vujaklija popodne 37 Milan Vidojević popodne Javljam danas kasnije kakav je status TD-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Octobar 9, 2014 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam potvrdu od NAVAK-a da se trackday vozi u Nedelju jer smo sakupili dovoljno ljudi! Molim sve koji nisu jos uvek uplatili, da to ucine sto pre zato sto konacan spisak ucesnika saljemo sutra popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Octobar 9, 2014 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pablo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Octobar 9, 2014 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio za mene i drugara (ninalara) obojica popodnevni termin Ajde Dovla dovlaci se kako znas i umes,e dolazi i Markez imam i digital tire pressure gauge cak! do duse pozajmio od Spetaccolo-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Octobar 9, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan odlicna vest... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Octobar 9, 2014 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio za mene i drugara (ninalara) obojica popodnevni termin Ajde Dovla dovlaci se kako znas i umes,e dolazi i Markez imam i digital tire pressure gauge cak! do duse pozajmio od Spetaccolo-a Markez nisam te prepoznao odmah izvini. Ponesi merac i vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 9, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan merenje vremena je obavezno ? Obavezno, obavezno... ali besplatno! . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pablo da li je istekao rok za uplatu ili je moguce uplatiti i sutra? Ako moze sutra do kog vremena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Octobar 9, 2014 (promenjeno) Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pablo da li je istekao rok za uplatu ili je moguce uplatiti i sutra? Ako moze sutra do kog vremena? Ako uplatis ujutru do 12 sigurno ce biti u toku dana na racunu,prvi bankarski kliring je u 9.30 pa posle na svakih 20-30 min..sto pre to bolje.. Takodje bilo bi pozeljno uplatiti u banci u kojoj je otvoren ziro racun,onda je odmah na racunu.. Promenio Octobar 9, 2014 član Spajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...