nolimit 0 Napisano Septembar 28, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Jarak (Sremska Mitrovica) Motocikl: Kawasaki ZXR 750 j 91. Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je zxr 750 91. god prolupao na radilici, hteo bih licno da odradim ovu operaciju, voleo bih da znam koliko moze da kosta saniranje ovog proglema, tipa gde se mogu naci lezeci i leteci lezaji i njihova cena, obrada ovo ono... u selu vazim za "dobrog majstora" , ali stariji ljudi kazu da imam jednu manu a to je sto imam 20 godina. pa zato nebi bilo lose znati koliko tu ima posla, morali se glava skidati, na sta posebno obratiti paznju.... svaka imformacija iskustvo i detalj bi mi znacili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 28, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Dobar majstor bi morao znati da li se za taj posao mora skidati glava ili ne. Bolje teraj to kod nekog da ti sredi jer ta popravka nije baš jednostavna. Prema pitanjima koja si postavio teško ćeš ti to sam... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Septembar 28, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Skini agregat,skini glavu,sve pisi u svesku,slikaj pa kad zapne pitaj ovde i dobri ljudi ce ti pomoci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano Septembar 28, 2014 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude trebala pomoć, javi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 28, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupis drugu radilicu .lezajeve. od obrade nema nista.tu se to ne radi;-) treba ti 2h da rasturis i spakujes agregat dole.ako je povukla klipnjaca skidas i glavu i cilindre. e onda..malo vise vremena treba. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolimit 0 Napisano Septembar 28, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Jarak (Sremska Mitrovica) Motocikl: Kawasaki ZXR 750 j 91. Prijavi odgovor kao problematičan kupis drugu radilicu .lezajeve. od obrade nema nista.tu se to ne radi;-) treba ti 2h da rasturis i spakujes agregat dole.ako je povukla klipnjaca skidas i glavu i cilindre. e onda..malo vise vremena treba. Zbog cega nemoze specijala da se uradi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Septembar 28, 2014 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan kupis drugu radilicu .lezajeve. od obrade nema nista.tu se to ne radi;-) treba ti 2h da rasturis i spakujes agregat dole.ako je povukla klipnjaca skidas i glavu i cilindre. e onda..malo vise vremena treba. Zbog cega nemoze specijala da se uradi ? Stvarno, ZASTO??? :stabre: Znam u mom gradicu za barem 2 motocikla koji su "procukali u podrumu", koji su sredjeni, i koji se sada voze bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Septembar 28, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Na Japancima nema obrade radilice zato sto je ona po tarucim povrsinama cementirana,tj obogacena slojem ugljenika sto joj daje izuzetnu tvrdocu. Kad se to skine od upotrebe, ili na brusilici ispod ostaje prilicno mek materijal. Neki ljudi rade galvanizaciju pohabanih delova i vracaju na fabricko stanje, ja to nisam radio i nisam siguran u trajnost tih delova, inace cena je oko 25 e po kolenu. Najbolje je polovna radilica,premerena mikrometrom u granicama servis limita i novi lezajevi. Nije ba s posao za pocetnika, ali jednom mora biti prvi put i uglavnom bude bolno, ali samo napred i srecno ! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolimit 0 Napisano Septembar 28, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Jarak (Sremska Mitrovica) Motocikl: Kawasaki ZXR 750 j 91. Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju hvala na odg i podrsci al ova rabota ce da priceka, posto nije doslo jos do kriticnog stadijuma... izmajmunisacu preko zime nesto sto se tice toga... mozda nije radilica ostecena, u krajnjem slucaju mislim da bi i nitriranje zadovoljilo tu tvrdocu. Vece motore nisam radio pa zato svasta pitam Zanimalo me na kakve sve probleme mogu naici kao naprimer ovo da radilica nema specijala, pa tipa na koliko kila stezati srafove i te neke bitnije stvari ps nisam bas pocetnik od svoje 15. godine sam poceo raditi popravke sitne mehanizacije tipa kosacice, motorne testere, skutere, radio svakoijake budzacije... zadnjih 2 godine, radio sam i generalke na kolima... nije mi to nista strano prckam ja i oko elektronike, bas na ovom motoru sam imao problem sa strujom prekidao, ispucavo, trzo sve kablove pregledao, senzor sve ok, i na kraju rastavim kompjuter (cdi) pazljivo gledao lemove i video koji je popustio(napuko) zalemio i vozi misko.... jedino sto nemogu da odgonetnem karburatore na leru radi ko traktor mnogo varira,probao sam stelovati vakumetrima, pa sa 4 pivske flase al nije to to. moze li mi neko reci nesto oko te problematike ? i da kad ga drzum na 3-4k obrtaja brboce na auspuh isto i kad ga zategnem i pustim gas mnogo bas brboce, joj pa i ventile moram stelovati malo sam vise utrcao kupovinom ovog motora imam na njemu da se naradim....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 29, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupis drugu radilicu .lezajeve. od obrade nema nista.tu se to ne radi;-) treba ti 2h da rasturis i spakujes agregat dole.ako je povukla klipnjaca skidas i glavu i cilindre. e onda..malo vise vremena treba. Zbog cega nemoze specijala da se uradi ? Stvarno, ZASTO??? :stabre: Znam u mom gradicu za barem 2 motocikla koji su "procukali u podrumu", koji su sredjeni, i koji se sada voze bez problema. mze i prst u oko,al boli mnogo... moze da se obradi radilica,da se napasuje lezaj,sve to fino lepo..i kratkotrajno...kod traktora i keca bi i trajalo,ovde bogami..na njegove obrtaje...nece to dugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja radilicu ... novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 29, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja radilicu ... novu Sta ce mu nova, vidis da nece ni polovnu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...