Jump to content

Moto Zajednica

14. Moto GP Aragon, Španija

Recommended Posts

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

U Marquezovo odbranu moram da kažem da je kiša počela suviše kasno i suviše sitno za odluku da se s vodeće pozicije ode po drugi motor a titula nije u pitanju. Da je ušao a da je kiša stala izgubio bi od onih koji ne bi ušli... jebe mu se.

Zanimljivo je da je MM cak i sa ovim losim (za njegove standarde) rezultatom POVECAO prednost na tabeli u odnosu na drugoplasiranog Pedrosu.

A je li, keve ti, kako je mogao da ne poveća kad je završio na 12. a pedrosa na 13.? :staa:

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2318 postova

Mnogo jeftin pad.

Nisam gledao ponovo snimak

Pogledaj http://www.motogp.co...ino+Rossi+Crash

imao je više sreće od B. McCormick-a B. McCormick-a

http://www.gaskrank....m-sbk-18841.htm

Odlican snimak. Kada sam rekao jeftin mislio sam glup, barem po meni.

I dalje ne mogu da shvatim da nije mogao da proceni situaciju i da je ovolikom brzinom doleteo iz prethodne desne. Njegova losa procena i losa odluka.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

U Marquezovo odbranu moram da kažem da je kiša počela suviše kasno i suviše sitno za odluku da se s vodeće pozicije ode po drugi motor a titula nije u pitanju. Da je ušao a da je kiša stala izgubio bi od onih koji ne bi ušli... jebe mu se.

Zanimljivo je da je MM cak i sa ovim losim (za njegove standarde) rezultatom POVECAO prednost na tabeli u odnosu na drugoplasiranog Pedrosu.

A je li, keve ti, kako je mogao da ne poveća kad je završio na 12. a pedrosa na 13.? :staa:

Pa zar ja treba da ti objasnjavam? Zavrsio je jedno mesto ispred najblizeg pratioca, Pedrose, znaci tu je uvecao prednost. Rosi nije zavrsio trku, i tu je povecao prednost. Lorenco je pobedio, ali je tek cetvrti i sa velikim zaostatkom. Jel jasnije?

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5544 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

@rimtu ti mora da si mene zmjenio sa nekim

@ares mislim da je pedrosino rano kocenje poremetilo njegov ulazak u krivinu..jos par puta su udarali na pedrosu, kocio je netipicno za hondu..

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5521 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Krenulo Markeza pravo ovo klizanje. Možda čovjek hoće da ispuca malere sada, da je miran za sljedeću sezonu. Sad može sebi da priušti kamaru grešaka. Pedrinjo po ko zna koji put dokazao da arči resurse HRC-a, prilično neopravdano.

Rossi potpuno usran završtak usranog vikenda u Aragonu. Lorenzo odlično iskoristio priliku.

• slàinte mhath, 1071 postova
  • Motocikl: FZS1000 Fazer

Nisam mislio licno na tebe, ali se sjecam koliko je bilo pljuvanja da je pi*ka i sto dize ruku onda u Maleziji....

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5544 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Nisam mislio licno na tebe, ali se sjecam koliko je bilo pljuvanja da je pi*ka i sto dize ruku onda u Maleziji....

A uvjek ima pljuvaca na sve i svasta ali mrgud je budala od rodjenja, nikad nije bio normalniji :)

• Drug član, 1190 postova

Rossi je imao maler da je naleteo na mokar deo asfalta van staze ali je imao sreće da ga motor nije zgužvao.

Mali je mogao je da ugrozi titulu. Padne - a ne mora - polomi nesto i eto ga. Kao da mu onaj smrda sto uze titulu bez ijedne pobede nije nekakav coach. Dobro je da se niko nije ozbiljno polupao.

• Zainteresovan, 666 postova

Mali ima i sreće, kad padne prolazi bez ozbiljnijih posledica, što fizički što bodovno. Jedini ozbiljan pad je imao u Muđelu, ako ne grešim, i tu je prošao odlično. Drugo, kako je našao granicu, ne znam, ali za to nema zamerke. Setite se početka prošle godine i prognoza, stil vožnje bla bla, lomiće se, lomiće se, samo se čekao dan. Mali dođe do granice i ne prelazi je (Lorenco je primer kako se granica prelazi). Sreća li je, Honda li je, znanje li je, tek Markez pegla li pegla. A ovaj pad u Aragonu, mislim da je iz čistog kurčenja. Očekujem da sad stane na loptu.

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja