Spajk 828 Napisano Septembar 21, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me misljenje o ovom motoru,meni bi sluzio za stazu i krivinarenje...ne zelim savete tipa bolje ti je taj i taj zanima me misljenje samo o ovom modelu.. http://homepage.ntlworld.com/webzxr/zxr750r/History/Specifications/99_zx7r.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5396 Napisano Septembar 21, 2014 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma svaki je dobar a ovaj sigurno. A sem toga lep je ko slika!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 21, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ja je (fotku) okacio kao pozadinu na kompu. PRELEP!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Septembar 21, 2014 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj da se javi Sale MCM iz Temerina a možeš ga i na telefon pozvati on ih je doktorirao. Ja koliko znam i sećam se motor je ne salomiv, ali težak i velik dimenzijama za današnje R-ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 21, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pazi,to je neka low budget opcija a da bude dobra..znam i ja da ima novijih,boljih,brzih..dugo sam lomio i nadam se prelomio.. Zanima me ima li mana u agregatu,menjacu,ramu...znam da zx6r to godiste puca kao staklo (ram).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 22, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan U principu nemaju nijednu manu tj. nemaju kvarova... sto se tice tezine ...nije nista tezi od ostalih R-ova tih godina, svi se vrte oko 230 KG sa svim tecnostima i punim rezervoarom goriva. Ovi danasnji R-ovi (gsxr750)su negde oko 200 kg. Pitaj sta te zanima .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 22, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi se bas svideo ali posto je prodavac mrsio m..a juce a ja kupujem odmah ili nikad danas sam uzeo K2..evo link pa ko zeli moze da nastavi pricu,meni ga je davao za 900e,mslm da je korektna cena,nisam video motor uzivo... http://www.moto-berza.com/polovni-motori/kawasaki-zxr750r-oglas-105773/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...