outlawbg 0 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Februar 19, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo - ovo bih vozio pa makar je 250! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 19, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan videh letos narandzasto-crni i mnogo dobro izgleda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
outlawbg 0 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj ortak je uzeo jednu novu 250. Prvi komadi stizu oko 15 aprila, provozacu je pa vam javljam utisak .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Februar 19, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan videh letos narandzasto-crni i mnogo dobro izgleda ! sta narandzasto crni?? pa i desetka i 250 su izasli 2008 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
outlawbg 0 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za 2008.sto sam video kod nas ZX10R zelena, narandjasta i crna, ZX6R plava, zelena i crna i 250r zelena i crna to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 19, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije loša ni ova "stara",no nova mi je baš "legla" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan au, nešto mu se zapalilo! :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan vidis da je tranja jedna obicna, odmah izgori, a vidi se da je nov pffffffffff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan ..od napred identican modelu ER6F, dodushe, rep je prilagodjen R modelu, ali ipak mislim da su dizajneri mogli malo vishe truda i ideja ovde da uloze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Februar 20, 2008 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan ma samo da im malo ponestane te zelene boje..... ima onda narančaste... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 20, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj 250 Ninja je premija za 18-ogodisnjake. Ja sam imao stari model, mecava od motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Februar 20, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ..od napred identican modelu ER6F, dodushe, rep je prilagodjen R modelu, ali ipak mislim da su dizajneri mogli malo vishe truda i ideja ovde da uloze... Ja mislim da je 250 bez mane i da je mnogo lepsi od nove 10ke. Nova 10ka ima neki cudan smek, ovaj 250 je prelep - lepsi i sportskiji od ER6F. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Recite sta ocete, ali ja ne mogu da prebolim zadnju gumu :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
airboy 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ja sam je kupio ali je cekam vec 25dana gledao sam samo preko neta , ako neko moze da mi kaze nesto vise(ako ga je vozio posto je distribucija pocela 5-og aprila) hvala.narucio sam kod petosevica pa mi je posle nekoliko dana povisena cena a par dana posle toga i boja. ako neko zna i neki dobar servis bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan ja sam je kupio ali je cekam vec 25dana gledao sam samo preko neta , ako neko moze da mi kaze nesto vise(ako ga je vozio posto je distribucija pocela 5-og aprila) hvala.narucio sam kod petosevica pa mi je posle nekoliko dana povisena cena a par dana posle toga i boja. ako neko zna i neki dobar servis bio bih zahvalan. I ja sam moju kaparisao jos pre mesec i po dana... Ali ja sam kod CULE-ta u NS-u a pre toga sam bio u mimoto i oni su mi rekli sredinom aprila (lagali su u startu tj. ni njima jos nisu stigle) a kod Culeta su mi posteno rekli krajem maja i tako ce i biti, male ninje stizu oko 15-og maja a dobicemo ih najkasnije krajem maja. A sto se tice srevisa, svi hvale bas Cule auto NS na forumu (zato sam kod njih i otisao). Nego imas temu o novoj ninji 250r ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11493.0 I ja sam platio vecu cenu tj. 3820e umesto prvobitne 3550e nego sta ti je sa bojom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan zx10R@ Za probirace, prava ljubav dodje tek posle probne voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bubba zanetti 2 0 Napisano Maj 4, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo da se javim,zx6r 04god.ali jbg.narandzast je neka limited edicija sa radijalnom pumpom i akrepom,vozio sam pre par godina r6,svaka joj cast ali stalno kad se potera nesto skace tocak sva je nervozna dok kod kave je to mnogo bolje,ima i ona mane a to su pretvrde serijske opruge posebno zadnja,to kad zamenim bice prava pegla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...