Boba1990 129 Napisano Avgust 28, 2014 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava ako je motor na meni a istekla registracija pre godinu dana, da li je obavezno odjaviti tablicu?? pozz svim bajkerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Avgust 28, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Valjda nije, osim ako neces da ga prodas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Avgust 28, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si duzan da odjavis tablicu najkasnije mesec dana nakon isteka registracije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Avgust 28, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisi duzan, ali da je to period u kome mozes da produzis registraciju (nova nalepnica). Ako taj period prodje, moras da odjavljujes (vratis staru tablicu i ponistis saobracajnu) i da radis sve novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 29, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva Ako prodje duze od 1 ili 3 meseca (nisam siguran) nakon isteka registracije ako ponovo zelis da registrujes staru vratis a dobijes (platis) novu tablicu nema odjave ako se vodi na tebe. Ako prodje isti vremenski period i samo zelis da odjavis motor nista ne placas samo vracas tablicu U oba slucaja nemas nikakvu kaznu za ne odjavljivanje motora nakon isteka registracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 29, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Obaveza je vlasnika motornog vozila, da nakon isteka registracije, u roku od 30 dana, vrati tablice. Ukoliko to ne učini u navedenom zakonskom roku, može očekivati i novčanu kaznu, što zavisi od ažurnosti policijskih uprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 29, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan I da napomenem da je novčana kazna od 6-20.000 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Avgust 29, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odjavio na kolima posle 2 god, a na motoru posle godinu i 3 meseca. Nikad kaznu nisam platio, niti sam platio nesto zbog toga Послато са GT-S5830i користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 29, 2014 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan I da napomenem da je novčana kazna od 6-20.000 dinara Za upravljanje vozilom na javnom putu kome je istekla registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1931 Napisano Avgust 29, 2014 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Po pravilu tablica se vraca ako je isteklo vise od 1 mesec. Tvrde da za to ima neka kazna mada nikome ne pisu. Stvar je u tome sto su izlaskom novih tablica rekli da su tvoje narednih 7 godina, pa opet nisu. Valjda im glupo zbog toga sto su slagali Odjavljivao ili ne sad je svejedno posto se odjava vise ne placa. Jedino sto moras platiti novu saobracajnu i tablicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 29, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Za upravljanje vozilom na javnom putu kome je istekla registracija. ZOOBS Član 274 Vlasnik, odnosno korisnik registrovanog vozila, ako u roku od 30 dana od dana isteka važenja registracione nalepnice ne podnese zahtev za izdavanje nove registracione nalepnice, dužan je da vrati registarske tablice organu koji je iste izdao. u ČL.332.T.102. predviđena je kazna navedena u prethodnom postu (čija visina se poklapa sa kaznom koju si naveo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Avgust 29, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Za neodjavljivanje posle više od 30 dana od isteka registracije sledi automatski prekršajna prijava iz SUPa. Samo je pitanje koliko su ažurni da odmah šalju prijave prekršajnom sudu ili nemaju uvek vremena za to. Moj stari motor bio je neregistrovan 2 i po godine, a tablicu nisam vratio. U trenutku kad su u SUPu umrežili kompjutere, odmah im je izbacio sva neodjavljena vozila i ja sam popio prijavu. Ako u tvom mestu imaju takav program, prijavu i kaznu možeš da očekuješ vrlo brzo po isteku mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Avgust 29, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Plus tablicu kad odjavis, izbuse ti (poniste) saobracajnu (sa kojom se kasnije ponovo registruje). Za kaznu je tacno da stoji u zakonu, ali praksa je potpuno drugacija. Nece te salterska sluzbenica u MUP-u kazniti sigurno, to prakticno nije ni njen posao niti je obucena za tako nesto. A neko drugi takodje ce se tesko baviti time pored toliko drugog posla... To je vise klauzula koja te prakticno tera da budes azuran. I mislim da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Avgust 29, 2014 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista od kazne. Vrati i ne brini. Ja sam vratio posle 10 meseci i nista ( nova tablica, ne stara )Njihov sistem ce proraditi za 10 godina !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11502 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1286 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan ja zakasnio pre par godina mesec i po dana (jebiga nisam stigao) i registrovao normalno ali me kaznili sa 1500 dinara ,e sad to je bilo po starom kako je sad jebem li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...