dzolaja 89 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par meseci pazarih lepu Hondicu za male pare pa se i ocekivalo da ce doci do ulaganja, samo ne ovako brzo ali sta je tu je, probila je karika na prvom cilindru i krenuli smo u kompletnu generalnu sa nabavkom i zamenom svih potrosnih stvari u masini a ima ih mnogo Radove ce izvoditi drug KANJO(ima ga na forumu)inace moj kucni prijatelj kome apsolutno verujem tako da smo vec na pola puta... S vremena na vreme cu postavljati slike kako teku radovi a nadam se da ce se i Kanjo pridruziti s obzirom da slabo baratam sa strucnim terminima Molio bih sve koji budu pratili radove da sugerisu sta bi po njihovom misljenju trebalo jos uraditi ili promeniti a nadam se da i ukoliko mi zatreba odredjena pomoc i izaci u susret sa trazenom informacijom Samo da dodam da mi je SERGIO dosta pomogao oko nabavke delova, tacnije informacije sta kako i gde za pocetak Hondica izgleda ovako... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 18, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem želim ti svu sreću u poduhvatu i da te ebay služi da što jeftinije prođeš Što se delova tiče najlakše ti je da ovde pronađeš deo koji ti treba a zatim ukucaš serijski broj u google i udri. Vidi gde je najjeftinije http://www.cmsnl.com/honda-cb750c-750-custom-1981-usa_model7238/partslist/ Šta sam ja radio imaš u temi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73970-facelifting-g-de-bol-d-or/ Ako mogu nešto da pomognem a ti viči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Au kol'ko je lepa pratim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Avgust 18, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan savrsena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 18, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratim, posto sam za Hondu ( prvi moj Japanski motor 78. ) emotivno vezan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Avgust 18, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Daj još fotki...Prelepa Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Avgust 18, 2014 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko miliona kilometara je presla kad je crkla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 18, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pratim razvoj dogadjaja a ako mogu nekako da pomognem samo zovite (tipa da donesem neki deo bez carine I putnih troskova jer dolazim pocetkom oktobra u Srbiju isl.) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Svi delovi su vec kupljeni, faktura u prilogu...a zajedno sa placenom postarinom, carinom i porezom je izaslo oko 1.100e sto definitivno nisam ocekivao toliku sumu al ajde, sta je tu je Faktura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem želim ti svu sreću u poduhvatu i da te ebay služi da što jeftinije prođeš Što se delova tiče najlakše ti je da ovde pronađeš deo koji ti treba a zatim ukucaš serijski broj u google i udri. Vidi gde je najjeftinije http://www.cmsnl.com/honda-cb750c-750-custom-1981-usa_model7238/partslist/ Šta sam ja radio imaš u temi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73970-facelifting-g-de-bol-d-or/ Ako mogu nešto da pomognem a ti viči Hvala Peki, imacu u vidu... Daj još fotki...Prelepa Honda Bice Koliko miliona kilometara je presla kad je crkla? 60.000km ali se ne zna koji put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo rasklapanje, Kanjo ce se ubaciti oko detalja, ja sam tu vise fizikalac za slike 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, pre probijanja karike Hondica je obuvena sa Metzeler Lasertecom, sredjeno sediste kod Bobana iz Zemuna, zamenjeni semerinzi u viljusci i kocnice sredjene, tako da kad ovo privedemo kraju bice kao iz fabrike a da ne zaboravim, na prvoj slici rasklopljene Honde vidi se u pozadini u levom cosku garaze i moja velika ljubav i dugogodisnji prijatelj koji ceka menjac MOTO GUZZI NEVADA 750, tako da sam malo napravio pometnju kod druga mi Kanja ali verujem da ce mi oprostiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 18, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Svi delovi su vec kupljeni, faktura u prilogu...a zajedno sa placenom postarinom, carinom i porezom je izaslo oko 1.100e sto definitivno nisam ocekivao toliku sumu al ajde, sta je tu je Faktura To su te cene Ja sam malo jeftinije prošao jer sam primarni lanac našao u UK na ebay-u za 35 funti i još mi ga je burazer doneo a a set dihtunga kupio u americi takođe na ebay-u Nema ljubavi bez patnje i bola. Samo napred :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 18, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Svi delovi su vec kupljeni, faktura u prilogu...a zajedno sa placenom postarinom, carinom i porezom je izaslo oko 1.100e sto definitivno nisam ocekivao toliku sumu al ajde, sta je tu je Faktura А могли су Енглези да ти то испоруче на моју адресу у Бечу (ЕУ) и да те поштарина много мање кошта а царина и уштедео би бар једно 300€ ако не и више, ал' сад шта је ту је... Срећан рад! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 18, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan И где је та проблематична карика на првом клипу? Нема слика? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan a jesi li hondicu kupio ovde ili negde preko? Ovde, u Trsteniku tacnije... Svi delovi su vec kupljeni, faktura u prilogu...a zajedno sa placenom postarinom, carinom i porezom je izaslo oko 1.100e sto definitivno nisam ocekivao toliku sumu al ajde, sta je tu je Faktura А могли су Енглези да ти то испоруче на моју адресу у Бечу (ЕУ) и да те поштарина много мање кошта а царина и уштедео би бар једно 300€ ако не и више, ал' сад шта је ту је... Срећан рад! Bem ga, znam da sam mogao bolje ali sad je gotovo...bitno da su delovi tu И где је та проблематична карика на првом клипу? Нема слика? Hajde recicu drugaru da slika pa postavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 18, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Bem ga, znam da sam mogao bolje ali sad je gotovo...bitno da su delovi tu И где је та проблематична карика на првом клипу? Нема слика? Hajde recicu drugaru da slika pa postavljam Требало је само да питаш. Ја не знам шта коме треба. Сваком сам помогао ако је то било у мојој моћи, осим у једном случају када је помоћ тражио члан Форума који моју помоћ није заслужио. Баш ме занима како изгледа та карика... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Bem ga, znam da sam mogao bolje ali sad je gotovo...bitno da su delovi tu И где је та проблематична карика на првом клипу? Нема слика? Hajde recicu drugaru da slika pa postavljam Требало је само да питаш. Ја не знам шта коме треба. Сваком сам помогао ако је то било у мојој моћи, осим у једном случају када је помоћ тражио члан Форума који моју помоћ није заслужио. Баш ме занима како изгледа та карика... Neki put mi je lakse da platim, ne volim da cimam ljude...imao sam i ja u Becu gomilu rodbine ali sam ipak sve ovo obavio sam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 18, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Родбина то не ради... Питај @lord-oblivion-a... А сад је ионако касно. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 19, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan А могли су Енглези да ти то испоруче на моју адресу у Бечу (ЕУ) и да те поштарина много мање кошта а царина Mali offtopic: Nisam ni znao da sam ti bio "u komšiluku" prošli mesec: A&T Holiday Hostel Wien, Leibnizgasse 66 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 19, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam je video onako lepu, nisam ni slutio sta je ceka...u svakom slucaju, bar ces znati sta je i kako je kad je sredis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 20, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan E sad, prvo pitanje u temi... Prvo pitanje Imam neke delove koje bi ili polirao ili hromirao pa gde ko sta radi, kvalitetno naravno i po kojim cenama... Znam da je DES(stara info) radio hromiranje ali da mnogi nisu bili zadovoljni pa ako neko ima neku vezu ili poznanstvo u DESu ili zna za nekog drugog ko to radi dobro a ne dere, neka javlja Drugo pitanje Fabricki lonci lupaju, verovatno je otpao neki deo unutar lonca, truo ili sta vec pa mi treba neko koga preporucite ko ce da otvori lonce otpozadi(da ga ne bi sekao uz duz)ako je to moguce i da povadi trule delove i mozda a to jos nisam odlucio i stavi neki prigusivac s obzirom da je previse glasan a da sve to bude kvalitetno uradjeno a opet povoljno, ne trazim dzabe da se razumemo, bitan mi je odnos kvalitet i cena nista vise Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 20, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam je video onako lepu, nisam ni slutio sta je ceka...u svakom slucaju, bar ces znati sta je i kako je kad je sredis. Ma ja sam znao sta me ceka samo nisam znao da ce ovako brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Avgust 20, 2014 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook...605083862865558 Ovaj ti radi niklovanje i hromiranje, sa pripremom i finišom. U prevodu, pošalješ mu blatnjav/korodiran deo i dobiješ nazad da se sija da oslepiš. Ali ume i da naplati Za izduv, recimo Anđelo iz Bele Crkve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 20, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan E sad, prvo pitanje u temi... Prvo pitanje Imam neke delove koje bi ili polirao ili hromirao pa gde ko sta radi, kvalitetno naravno i po kojim cenama... Znam da je DES(stara info) radio hromiranje ali da mnogi nisu bili zadovoljni pa ako neko ima neku vezu ili poznanstvo u DESu ili zna za nekog drugog ko to radi dobro a ne dere, neka javlja Drugo pitanje Fabricki lonci lupaju, verovatno je otpao neki deo unutar lonca, truo ili sta vec pa mi treba neko koga preporucite ko ce da otvori lonce otpozadi(da ga ne bi sekao uz duz)ako je to moguce i da povadi trule delove i mozda a to jos nisam odlucio i stavi neki prigusivac s obzirom da je previse glasan a da sve to bude kvalitetno uradjeno a opet povoljno, ne trazim dzabe da se razumemo, bitan mi je odnos kvalitet i cena nista vise Hvala unapred Ako je mnogo oksidisao de poliranje se najbolje radi sa vodenom šmirglom različitih gradacija i trljanjem dok ti ne otpadnu prsti a zatim udariš finiš setom za poliranj http://www.poliranje.rs/proizvodi.html. Ja sam ga svojevremeno platio oko 1500 din. Ako deo nije mnogo koksidisao i mašinsko poliranje će ti završiti posao jer ima 2 vrste valjaka za poliranje (grubi i fini) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...