suzukimarko 0 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan skuter sam ocistio oprao zamenio ulje sve sredio. U pocetku je radio normalno,Medjutim posle par dana poceo je da vergla duze i po sle 20-30s jedva uapli. sad samo vergla i nece da upali. zamenio sam i filter vazduha i svecicu. ocistio diznu. pumpa radi baca gorivo kroz diznu. svecica baca varnicu i cini mi se da je suva. skuter je bio poplavljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje kao da nema vise kompresije... Moguce je da je zbog vode oribao cilinder i jos kratko vreme palio i radio dok nije obrijao karike... Ne znam kako je sad ali pre nekoliko godina sam kupovao klip i karike za 400 SGP delovi i nije moglo da se uzmu samo karike bez klipa u bilo kojoj sprecijali ili standardu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...