Irongate 0 Napisano Avgust 11, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: BMW R 1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svoj braći bajkerima, a posebno BMW porodici. U Maju mesecu sam kupio motocikl BMW R 1100 RT proizveden 1995. god. sa pređenih 60 000 km. Isti je uvezen iz Švajcarske i ocarinjen, a ja sam radio homologaciju i registraciju. Prilikom homologacije utvrđeno je da u njegovoj saobraćajnoj iz Švajcarske piše da ima 42 KW dok su oni na internetu pronali da fabrički ima 66. U razgovoru sa drugim vlasnicima motocikala koji su svoje ljubimce uvezli iz Švajcarske doznao sam da i njihovi motori imaju smanjenu snagu t.j. kako oni kažu svi motori iz Švajcarske su ,,štrojeni,, Interesuje me da li neko zna zbog šega se to u Švajcarskoj radi, kako se smanjuje snaga, da li utiče na snagu odnosno potezanje motora, potrošnju goriva, vek trajanja agregata i da li ta blokada može da se skine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jancicj 1 Napisano Avgust 11, 2014 U prolazu, 17 postova Motocikl: Piaggio Beverly 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znam nekoliko primera motora uvezenih iz CH kojima u saobracajnoj pise 25kW a nije im smanjivana fabricka snaga vec je tako zavedeno na carini... Sto je i plus jer mogu da se voze sa A2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 11, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan to je takodje plus zbog manje registracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Avgust 12, 2014 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ...ali,ovo je deo foruma gde treba da se predstavis,kažeš ko si i odakle si. A što se tiče teme postoje drugi delovi foruma koji su namenjeni za istu. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan to je takodje plus zbog manje registracije Jednog dana će možda da bude i kod nas da se obračunava cena osiguranja po snazi motora,a ne radnoj zapremini! Za sada snaga motora i cena registracije imaju veze samo kod auta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...