sashac 8204 Napisano Avgust 7, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Drugar bi kupio za auto skolu,motocikl do 600 kubika,da ima iznad 25 kw,ispravan,u cenovnom rangu od 500 evra.(naravno da su u pitanju stariji modeli)Ako neko ima nesto,zovite ga na 0655848888,Dragan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nece se bas nece navozati polaznici te auto skole sa tim motorom od 500 evri....za auto skolu treba bas sposoban motor jer mora da istrpi razne pacijente,a taj od 500 evra pokretno groblje,tj 3 dana opravljas pa jedan dan vozis i tako u krug.. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Covek je rekao koliko moze da plati jer nije u mogucnosti vise, nikad mi nece biti jasni ljudi koji se javljaju a ne mogu da pomognu. Pozajmi mu ti pare onda za bolji. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam i ja to razmisljao. Motocikl za obuku mora da radi kao sat. Sve mora biti ispravno. Ja sam imao situaciju dok sam vozio casove, jos na prvom casu. Motor lepo radi, lepo koci, ali sam imao teskoca da izbacim iz brzine, prvo nisam mogao da izbacim na ler, a kasnije u toku voznje trebam iz prve u drugu, ono nece da izbaci iz prve. Sutra mi je instruktor rekao da se njemu 5 minuta posle moje voznje iskidala sajla za kvacilo. I sta da je pukla kod mene? Stojim na semaforu, drzim kvacilo (jer nece da izbaci iz brzine) i ona pukne, ja pokrsim i sebe, i motor, i onog ispred... kome da objasnim da nije do mene? Ili jos crnje na polaganju se to desi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je rekao koliko moze da plati jer nije u mogucnosti vise, nikad mi nece biti jasni ljudi koji se javljaju a ne mogu da pomognu. Pozajmi mu ti pare onda za bolji. Ne bih se slozio, da li bi ti imao razumevanja za mene da hocu da vozim npr. radnike u nekoj fabrici i kupim krsinu od autobusa jer nemam para za nesto normalno? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6423 Napisano Avgust 7, 2014 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Covek je rekao koliko moze da plati jer nije u mogucnosti vise, nikad mi nece biti jasni ljudi koji se javljaju a ne mogu da pomognu. Pozajmi mu ti pare onda za bolji. Ako nije u mogucnosti da kupi sredstvo za rad, onda neka ne radi A kategoriju. Sta da tvoj brat ili sestra odu da polazu na takvom motoru koji je sigurno neispravan jer za te pare nema ispravan ? E sad ako mu treba samo za pokrice da ima nesto zbog inspekcije, to je druga stvar. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac evo prilike da zavalis uljaru Jos i da castis! 500evra eeeeeeeeee...... 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Avgust 7, 2014 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mi nekada polagali na cetrnajskama, petnajskama. Za 500€ mora biti kao iz fabrike... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac evo prilike da zavalis uljaru Jos i da castis! 500evra eeeeeeeeee...... Ma rado bi ja dao uljaru ali niko ne bi zavrsio obuku,da pogube glave na tako jakoj masini... Vise bi im odgovarala neka slabasna masina tipa Varadero 1000 i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac evo prilike da zavalis uljaru Jos i da castis! 500evra eeeeeeeeee...... Ma rado bi ja dao uljaru ali niko ne bi zavrsio obuku,da pogube glave na tako jakoj masini... Vise bi im odgovarala neka slabasna masina tipa Varadero 1000 i sl. Samo znas kako-Taj tvoj ima manje od 25kW jbg "pocrkali" konji A lepo pise najmanje 25kW 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako mu treba za kategoriju "Motokultivator/gradjevinska masina" 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac evo prilike da zavalis uljaru Jos i da castis! 500evra eeeeeeeeee...... Ma rado bi ja dao uljaru ali niko ne bi zavrsio obuku,da pogube glave na tako jakoj masini... Vise bi im odgovarala neka slabasna masina tipa Varadero 1000 i sl. Samo znas kako-Taj tvoj ima manje od 25kW jbg "pocrkali" konji A lepo pise najmanje 25kW Da da,gde god krenem ima takvih koji misle kao ti,pa se onda onda prime da me obidju na putu al se onda zacude kad im to ne uspe,a voze mlade motore a je matoru kravu... Aj ja odvrnem jednu svecicu i na 3 klipa da te oderem kad hoces heheh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac evo prilike da zavalis uljaru Jos i da castis! 500evra eeeeeeeeee...... Ma rado bi ja dao uljaru ali niko ne bi zavrsio obuku,da pogube glave na tako jakoj masini... Vise bi im odgovarala neka slabasna masina tipa Varadero 1000 i sl. Samo znas kako-Taj tvoj ima manje od 25kW jbg "pocrkali" konji A lepo pise najmanje 25kW Da da,gde god krenem ima takvih koji misle kao ti,pa se onda onda prime da me obidju na putu al se onda zacude kad im to ne uspe,a voze mlade motore a je matoru kravu... Aj kad hoces ja odvrnem jednu svecicu i na 3 klipa da te oderem kad hoces heheh.. Ma gde si ti video motokultivator sa 3 klipa...??? Upropastismo oglas! A i lepo pise "ISPRAVAN 500eur" a ti bi da zavalis nekog troklipasa... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pa varadero vise podseca na frezu,ima zvuk kao freza a slicne su snage i brzine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa varadero vise podseca na frezu,ima zvuk kao freza a slicne su snage i brzine.. Hahaha! Drz' se ti Buljare... p.s. Vidim pre neki dan na Ibarskoj oko Lazarevca lika gura neku lominu...gledam-Uljara...dal' da stanem da pomognem,dal da ga povezem...posle mislim-Mozda si ti... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pa varadero vise podseca na frezu,ima zvuk kao freza a slicne su snage i brzine.. Hahaha! Drz' se ti Buljare... p.s. Vidim pre neki dan na Ibarskoj oko Lazarevca lika gura neku lominu...gledam-Uljara...dal' da stanem da pomognem,dal da ga povezem...posle mislim-Mozda si ti... E sad si bas masno slagao....cuj video gura uljaru,uljara se nikad ne kvari,ona uvek ide,ma sta ide letiiii A ne ko varadero drndavac,samo drnda a slabo ide.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahah!!! Da mi umre Varadero ako sam slagao!!! Kazu"Vlasnici uljara direktno idu u raj-u paklu vec bili" 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahah!!! Da mi umre Varadero ako sam slagao!!! Kazu"Vlasnici uljara direktno idu u raj-u paklu vec bili" Da vlasnicu uljara idu u raj jer su dobri ljudi,a ne zloce kao ovi sto voze ove velike putne kanturine po 1000 kubika i ostale drndavce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Avgust 7, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ima fzr 5oo ali za 800e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahah!!! Da mi umre Varadero ako sam slagao!!! Kazu"Vlasnici uljara direktno idu u raj-u paklu vec bili" Da vlasnicu uljara idu u raj jer su dobri ljudi,a ne zloce kao ovi sto voze ove velike putne kanturine po 1000 kubika i ostale drndavce.. Hoce da menja za Buljaru! Zovi ga odma' Ovakvu priliku neces imati vise nikada http://www.kupujemprodajem.com/rucni-rad-java-350-zamena-14319135-oglas.htm?filter_id=1043 Kupujem Prodajem.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ga zvao kaze nece uljaru mnogo mu jaka....kaze vise bi mu pasovalo neko slabije motorce tipa varadero 1000....ali moras malo da doplatis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ga zvao kaze nece uljaru mnogo mu jaka....kaze vise bi mu pasovalo neko slabije motorce tipa varadero 1000....ali moras malo da doplatis.. Pa zna covek sta valja! Bre eto sta ti je sudbina-Ni za Jawu nemos' da ga trampis Ma polako! Bese ram od aluminijuma??? Pa to ganci danas papreno placaju! Ekologija bato! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ga zvao kaze nece uljaru mnogo mu jaka....kaze vise bi mu pasovalo neko slabije motorce tipa varadero 1000....ali moras malo da doplatis.. Pa zna covek sta valja! Bre eto sta ti je sudbina-Ni za Jawu nemos' da ga trampis Ma polako! Bese ram od aluminijuma??? Pa to ganci danas papreno placaju! Ekologija bato! Vidim kako zna sta valja po remek delu sto je napravio,a i koliko ti znas cim vozis to drndalo... izgleda da ste isti i po znanju i po izboru motora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ga zvao kaze nece uljaru mnogo mu jaka....kaze vise bi mu pasovalo neko slabije motorce tipa varadero 1000....ali moras malo da doplatis.. Pa zna covek sta valja! Bre eto sta ti je sudbina-Ni za Jawu nemos' da ga trampis Ma polako! Bese ram od aluminijuma??? Pa to ganci danas papreno placaju! Ekologija bato! Vidim kako zna sta valja po remek delu sto je napravio,a i koliko ti znas cim vozis to drndalo... izgleda da ste isti i po znanju i po izboru motora.. Idi bato "ProjeKrtuj" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za 500e se moze naci MZ 250 , ispravan i u odlicnom stanju da nekazem fabrickom neznam kolko ima kW ali se sigurno vozi sa A2 ovo je samo moje misljenje nemojte zameriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...