Alekre 13463 Napisano Avgust 3, 2014 (promenjeno) Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moja Givi Maxija E50. Nigde polupano niti pogrebano, otvara se i zatvara bez kljuca, treba ubaciti ulozak bravice i njen kljucic. Ja nikako da smognem vremena Aktuelno par dana, hocu da kupim nesto drugo, fale mi pare za drogu 90 eur Promenio Avgust 8, 2014 član Alekre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1901 Napisano Avgust 4, 2014 Drug član, 1259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide sa plocom ili ne,pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 4, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan fale mi pare za drogu Da nisi malo mator da se drogiras?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Avgust 4, 2014 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo, cisto radi razonode ^^ @MaliTomic Da, ide sa plocom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 4, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan fale mi pare za drogu Da nisi malo mator da se drogiras?! Nemas ti pojma, najlepse je kad se pod stare dane poludi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Avgust 8, 2014 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otislo isti dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...