chicha 84 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koje si gume vozio i sta su ti uradile? Vozio sam polovne prednju gp racer212 i zadnju dunlop slik nešto KR... i gume su odlične. Najveći utisak mi je prednja guma koja, koliko god da sam kočio , nije pokazivala znake da sam došao blizu granice na kojoj bi klizala. Prilikom skretanja nisam imao utiak da uopšte imam prednju gumu, nego da sam ja deo motora koji skreće. Jednostavno bih skrenuo i ništa se nije dogadjalo, motor je išao kuda treba. Zadnja je znala da žvaćka ali mi je ulivala ogromnu sigurnost tako da sam i to dok žvaćka bio opušen i dodavao gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 3, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh crkla ti krava dabogda... ovo k'o neka erotska prica. Ajde vise te slike ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 3, 2014 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan KR108? Ja imam 106 napred... divota! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 3, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Slikeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 3, 2014 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan EVOOOO I FOTKIIII!!! Ako je neko izostavljen, ili neko želi veliki format, neka pošalje poruku momku. Napominjem da je fotkana samo popodnevna grupa. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Septembar 3, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ova mi se naJsvidja Ko je to, kakva je vremena a imao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 3, 2014 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan To nam je 954 sa foruma, ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Septembar 3, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sta je z'glavom Salim se al sega izgleda, valjda se zanio i uziva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Septembar 3, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoce da ovde ubaci neku slibu kada je gleda na fb neka je otvori pa stane na nju pa na desni klik "otvori sliku u novoj kartici" i link ovde u editoru za dodavanje slika nalijepi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 3, 2014 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko je to, ali vrti konstantne 1:37-1:39 krugove u tom položaju, izgleda da njemu ne smeta. Čim malo popustim gas i krenem turistički da se vozam, eto ga iza mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Septembar 3, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo kakvih rekorda? Sta ste se postidili, u temi vazda 5-6nikova al ko zaliveni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Au Maksimus ala si ti zagoreo za te slike ja imam nesto svojih slika da imam rado bih ti pomogao ali jbg.moramo se strpeti svi da ti fotografi postave slike na forum neznaju oni koliko mi gorimo da vidimo kako izgledamo na motoru itd.ali sta da se radi.Poz.Bumerang. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 3, 2014 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Au Maksimus ala si ti zagoreo za te slike ja imam nesto svojih slika da imam rado bih ti pomogao ali jbg.moramo se strpeti svi da ti fotografi postave slike na forum neznaju oni koliko mi gorimo da vidimo kako izgledamo na motoru itd.ali sta da se radi.Poz.Bumerang. Neće biti postavljanja fotki na forumu, ovde ih imaš sve u galeriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dali je braco ili maki komentarisao za spavanje i za glavu jeli to mislite za sliku koja je potom postavljena gde je plavo beli suzuki na izlazu iz krivine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Septembar 3, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zašto, jel neko briše postove? Ja ih vidim i sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne nego pitam jeli se komentar za spavanje odnosi na nekog sa slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Da zaboravio sam napisati neko je pitao ima li nekih rekorda ne znam dali je rekord ali Daca iz moto kluba Brezik sa Jamahom er 6 je vozio 1.29.popdne vozio u crvenoj grupi motor sa lukoil reklamom ima jedna njegova slika u galeriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Septembar 3, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Vanzemaljci ; ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Da ali nasi vanzemaljci inace on je trenutno vodeci u sampionatu u klasi 600 hepening sa gore pomenutim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Septembar 3, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne nego pitam jeli se komentar za spavanje odnosi na nekog sa slike? Komentar je vezan za sliku naravno, nije spavanje pomenuto nego "zanio se i uziva" Jel bio ko od trkaca iz 1000 ili samo sa 600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 3, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja videh Miloša Milovanovića na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Onda ok.ucinilo mi se kao neki los komentar moja greska.Nije hiljadarka vec je moja od milosti Suzana 750 eL2 na obilasku onog Italijana na Dukatiju Panagale.Poz.za sve na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Da bio je Misa sa BMW s 100 rr ceo dan svi su vezbali za Vrsac bila pauza pa se uvozavaju.Da i poziv za sve koji mogu da dodju u Vrsac bice dobre trke lomi se titula u vise klasa.Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Septembar 3, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Koje je on vrjeme pravio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 3, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Au Maksimus ala si ti zagoreo za te slike ja imam nesto svojih slika da imam rado bih ti pomogao ali jbg.moramo se strpeti svi da ti fotografi postave slike na forum neznaju oni koliko mi gorimo da vidimo kako izgledamo na motoru itd.ali sta da se radi.Poz.Bumerang. Strpeo sam se al opet nema mojih slika jer sam vozio samo pre podne A dobro nema veze, bitno da smo se druzili i da smo se izvozali. TD je bio odlican, trenirali su najbolji tako da je bilo pravo uzivanje gledati ih. Vidimo se u Vrscu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...